BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.497,41
HABER /  GÜNCEL

Hamile kadının içinden öyle bir şey çıktı ki...

Erken doğuma giren hamile kadın, herkesi şok etti; doğurduğu şey bir bebekten fazlasıydı! Doktorlar 10 saniye boyunca kadının içinden çıkana bakakaldı!

Abone ol

Chelsea Phillips adlı Los Angeleslı bir anne, hamileliğinin 26. haftasında erken doğum sancısıyla hastaneye gidince, ilklere imza zatan bir tıbbi olay gerçekleşti. Premature olacak olan bebeğin anne karnında daha fazla duramayacağını gören doktor William Bender, derhal doğum kararı aldı Genç kadının doğurduğu "şey" herkesi şok etti!

Phillips'in içinden bebeğin arne karnında nefes almasını ve yaşamasını sağlayan torba olan plasentanın tamamı çıktı! Tıpta milyonda bir görülen bir durum olan plasentalı doğum karşısında doktorlar bile şoke oldu.

bebk2.png

bebek3.jpg

Bebeğin arne karnı dışında bir hazne içerisinde yaşamaya devam etmesini mümkün kılan bu doğum şeklinde, Chelsea'nın bebeği, doktorlar plasentayı yırtana kadar nefes almayı sürdürmüştü! Şubat ayında yaşanan bu doğum olayından sonra bebeğin yaşaması donanımlı bir tıbbi destek sayesinde oldu.

bebek1.png 

Silas adı verilen ve erkek olan bebeğin, anne karnında yaşamadığı eksik kalan 14 haftası küvezde geçti ve Silas şu anda sağlıklı bir bebek olarak yaşayabiliyor.