BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Barzani'den üç partiye kutlama mesajı

Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, AK Parti, CHP ve HDP'ye 1 Kasım seçimleri sonrası kutlama mesajı gönderdi.

Abone ol

Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, 1 Kasım seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla kutladı.

Barzani AK Parti, CHP ve HDP'ye de birer kutlama mesajı gönderdi.

Irak’taki Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin Başkanı Mesut Barzani, 1 Kasım seçimlerinden sonra AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a birer kutlama mesajı gönderdi. Başkanlık Ofisi’nden yapılan açıklamada, Barzani'nin seçimin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da telefon ile arayarak kutladığı belirtildi.

Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, Mesut Barzani'yle Erbil'de görüştü

SİNİRLİOĞLU ERBİL'DE

Bu arada dün akşam Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, Erbil'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Ortadoğu Araştırma Enstitüsü (MERI) tarafından düzenlenen foruma katılmak için Erbil'e giden Bakan Sinirlioğlunu havaalanında, Kürt bölgesel yönetimin Başbakanı Neçirvan Barzani karşıladı. Daha sonra Neçirvan Barzani ile Başbakanlık ofisinde görüşen Sinirlioğlu'nun görüşmede, bölgesel ve küresel konuları ele aldıkları öğrenildi. Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu'nun bugün de Başkan Mesut Barzani ile görüştü.