BIST 9.570
DOLAR 32,45
EURO 34,48
ALTIN 2.471,20
HABER /  SEÇİM

Yılmaz Özdil'den bomba 1 Kasım yazısı

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdiği "Tek başına" başlıklı bugünkü yazısı günün konusu oldu.

Abone ol

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, 1 Kasım seçim sonuçları ile ilgili olarak, “Çoğunluk haklı olsaydı, dünyayı Çinliler yönetirdi. İnşallahla maaşallahla olsaydı, iPhone’u Suudiler icat ederdi” dedi.

1 Kasım seçim sonuçlarının yansımaları tüm hızıyla sürüyor. AK Parti'nin seçim zaferiyle sonuçlanan seçimleri kaleme alan Özdil'in yorumları polemiğin fitilini ateşleyecek.

Özdil yazısında, “Ülkücülerin oyu artmış, oyu azalmış, hikayedir, ne badirelerden geçtiler, birbirlerini satmazlar. Hdp’liler hakeza…” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'YE OY VERENLERE YÜKLENDİ

“Asgari ücretle geçinilmez diye bir şey yok, gayet güzel geçinilir, 800 lira büyük paradır” diyen çalışma bakanına yüzde 65 oy verdin… Sağlıklı beslenemediğini söyleyen emekliye “az ye” diyen sağlık bakanına yüzde 68 oy verdin…” dediği AK Parti'ye oy verenlere “Peki, sen ne yapacaksın? Sana kim sahip çıkacak?” diye sordu.

"DÜNYAYI DURDURACAĞIZ DOKUZU BEŞ GEÇE"

"Biz yüzde 25 mesela, birbirimize kenetleneceğiz" diyen Özdil, yazısına şöyle devam ediyor:

"Biliyoruz ki, bize sadece bizden fayda var. Her zamankinden fazla sarılacağız, eskisinden fazla sahip çıkacağız birbirimize… 10 Kasım’da aç televizyonu bak, birimiz bile eksik olmadan, hepimiz orada olacağız. İstersen yüzde 490 al, dünyayı durduracağız dokuzu beş geçe."

"BUNDAN BÖYLE Bİ BAŞINASIN"

Yazılarıyla polemik konusu olan yazar, AK Parti'ye oy veren seçmene seslenerek yazısını tamamlıyor:

"Belki bir kahve kuytusunda masada görürsün bu gazeteyi, ya da ne bileyim, belki bir gecekondunun kırık penceresinde rüzgar kessin diye örterler, denk gelir okursun… Haberin olsun. Tek başına iş başına dediler. Bundan böyle, bi başınasın."

Yazının tamamı için