BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.402,74
HABER /  GÜNCEL

Hamile kadına zorla fuhuş

Antalya'da yapılan fuhuş operasyonunda yakalanan 3 kadından biri hamile çıktı.

Abone ol

Antalya'da polisin eskiden otel olarak kullanılan bir apartmana düzenlediği operasyonda, fuhuşa zorlanan biri 2.5 aylık hamile, 3 yabancı kadın yakalandı.

Olay, polisin kontrol sırasında vize tarihi geçmiş Moldovalı A.T. adlı kadını gözaltına almasıyla ortaya çıktı. A.T. ülkesine gönderilmeden önce tercüman aracılığıyla polise verdiği ifadede, Şirinyalı Mahallesi'nde bulunan bir otelde fuhuş yaptırıldığını ve kızlardan birinin hamile olduğunu söyledi. A.T. ifadesinin ardından ülkesine gönderilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi. Polis, eskiden otel olarak kullanılan yeri izlemeye aldı. Eski otelde hiç ışık yanmaması A.T.'nin yanlış ifade verdiği şeklinde yorumlandı. Ancak takibi sürdüren polis, binanın arka bahçesinden bakıldığında 3'ncü kattaki bir banyo penceresinden ışık sızdığını belirledi.

Apartmana düzenlenen operasyonda, Moldovalı kadınlar Valentına Corablıova (19), Swetlena Pıscun (20) ve Nadejda Tcacıuc (25) ile 2 müşteriyi yakaladı. Bu kadınları erkeklere pazarladığı iddia edilen Mehmet Ö. kaçmaya çalıştı. Kısa bir kovalamacanın ardından yakalanan Mehmet Ö. gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis müşteri olan 2 erkeği sorgularının ardından serbest bırakırken kadınlar ve Mehmet Ö. doktor kontrolünden geçirildi. Doktorda yapılan muayenede 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Valentına Corablıova'nın 2.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Corablıova ifadesinde okul kaydını dondurup dans etmek için Türkiye'ye geldiğini, iş bulamayınca da bir arkadaşının vasıtasıyla fuhuş yapmaya zorlandığını söyledi. Hamile olduğundan bir hafta önce haberdar olduğunu söyleyen genç kız, ifade sırasında sürekli gözyaşı döktü.