BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Hamile erkekten itiraflar

Hamile kalarak bütün dünyayı şaşırttı. Thomas Beatie'nin duyguları nasıl? Bu süre içinde neler hissediyor?

Abone ol Kendisini erkek olmaya çalışıyor ama hamilelik onu tekrar eski cinsiyetine doğru zorluyor.  Erkek olmaya karar veren ancak bu sırada hamile kalan Thomas Beatie, kendisini her geçen gün kadın gibi hissettiğini söyledi.

Geçtiğimiz perşembe günü The Oprah Winfrey Show'una katıldı. CNN Türk'te yer alan habere göre çocuk yapma kararı hakkında, "Ben bir insanım ve kendi biyolojik çocuğuma sahip olma hakkım var" diye konuştu.

NEDEN HAMİLE KALDI

Daha önceden kadınken erkek olmaya karar veren ve bu yönde tıbbi uygulamaların devamı sırasında hamile kalan Beatie, eğer evlendiği eşi Nancy hamile kalabilseydi böyle bir yola başvurmayacağını söyledi.

HER GEÇEN GÜN KADIN GİBİ HİSSEDİYORUM

Karısının rahim ameliyatı geçirdiğini ve çocuk sahibi olamayacağını ifade eden Thomas Beatie, erkek olmak için geçirdiği operasyonları henüz tamamlamamışken hamilelik sürecine girmesinin duygu karmaşasına neden olduğunu ve her geçen gün kendini daha fazla kadın gibi hissetmeye başladığını da itiraf etti.

Erkek olmak için başladığı tedaviye son veren Beattie'nin hayalleri gerçek oldu ve bir süre sonra hamile kaldı. Bebeğin Temmuz ayında dünyaya gelmesi bekleniyor.