BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,02
HABER /  GÜNCEL

Haluk Levent devreye girmişti Kolombiyalı dansçılardan flaş haber

Paraları olmadığı için ülkelerine dönemeyen ve yaklaşık 13 gün Atatürk Havalimanında mahsur kalan Kolombiyalı dansçılar ülkelerine döndüler.

Abone ol

Kadın ve erkek 12 kişiden oluşan ve kendilerine 'salsa show' adını veren Kolombiyalı dans grubu, bir turizm acentasıyla anlaşarak çeşitli otellerde animasyon yapmak üzere 6 ay önce Antalya'ya geldi. Yaz sezonu boyunca Manavgat ve Side gibi turistik merkezlerdeki otellerde latin dansları gösterisi yapan grup, kış sezonu için çalıştıkları işyeriyle anlaşmazlığa düşünce ayrıldılar.

 Geçen ay, grup üyelerinden 2'si Kolombiya'ya 2'si Mısır'a 1'i de İspanya'ya kendi imkanlarıyla döndü. Ancak geri kalan 7 kişi ise ülkelerine geri dönüş için uçak parası bulamadı. Antalya'dan İstanbul'a gelen grup, Atatürk Havalimanı'nda bekleyişe geçti.

HALUK LEVENT DEVREYE GİRDİ: 13 gün dış hatlar terminalinde yaşayan dansçıların Kolombiya'ın Türkiye Büyükelçiliği'ne yaptıkları başvuru da sonuçsuz kalınca ünlü şarkıcı ve AHBAP platformunun kurucusu Haluk Levent devreye girdi.

ÜLKELERİNE DÖNDÜLER: Ünlü sanatçı Haluk Levent'in girişimlerinin ardından bazı işadamlarının yardımları ve THY'nin de bilet fiyatlarında indirim yapmasının ardından 7 dansçı, THY'nin 02.05'de kalkan tarifeli seferiyle Kolombiya'ya uçtu. Uçak biletlerinin temin edilmesinin ardından geçen Cumartesi günü Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği'nin talimatıyla bir otele yerleştirilen dansçılar, dün gece Bogota'ya gitmek üzere yeniden Atatürk Havalimanı'na geldiler. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından grup üyeleri, uçaklarına binişlerini görüntüleyerek sosyal medya hesaplarından paylaştılar. 

Haluk Levent'ten Kolombiyalı dansçılara müjdeli haber!Haluk Levent'ten Kolombiyalı dansçılara müjdeli haber!Haluk Levent'ten Kolombiyalı dansçılara müjdeli haber!Haluk Levent'ten Kolombiyalı dansçılara müjdeli haber!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN