BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Halle Berry doktor oluyor

Oscarlı ünlü oyuncu Halle Berry, 2 yıl aradan sonra doktor önlüğünü yeniden giyecek.

Abone ol

Berry, ''Gothika'' adlı yapımın ardından ''The Patient'' filminde de psikiyatrist rolünde kamera karşısına geçecek.

''The Patient'' adlı filmin yapımcısı Jean-Claude La Marre MTV'ye yapıma ilişkin açıklamalarda bulundu. Filmde, Morgan Freeman ile Halle Berry'nin rol alacağını ifade eden La Marre, ''Bu yapım, 'Guguk Kuşu' ile 'K-Pax'in bir karşılaşması olacak'' dedi.

La Marre'ın verdiği bilgiye göre, bu yapımda dev aktör Morgan Freeman bir hastanenin psikiyatri servisinde ''kendini Noel Baba zannettiği'' için tedavi gören ve sık sık ortadan kaybolarak çuvallar dolusu hediyeyle geri dönen bir hastayı, Halle Berry ise doktorunu canlandıracak.

Filmin ilerleyen kısımlarında Berry bu yaşlı adamın gerçekten Noel Baba olup olmadığı yönünde kuşkuya düşecek ve şaşırtıcı bir gerçekle karşılaşacak. Bu sevimli yeni yıl filminin çekimlerine bu yaz başlanması ve gelecek yılbaşında seyirciyle buluşması planlanıyor.

Halle Berry, 2004 yapımı ''Gothika'' adlı filmde de esrarengiz bir akıl hastanesinde görev yapan psikiyatristi canlandırmıştı.

''KESİNLİKLE EVLAT EDİNECEĞİM''

Bu arada, People dergisinin internet sitesinde yer alan habere göre, Halle Berry'nin film projeleri dışında başka planları da bulunuyor. Angelina Jolie, Nicole Kidman gibi evlat edinen ünlü yıldızların yolundan gitmeye hazırlanan 39 yaşındaki Berry, ''Kesinlikle evlat edineceğim. Hatta eğer doğal yolla anne olursam bile bunu düşünüyorum'' dedi.

Halle Berry, 1992-1997 yılları arasında beyzbol oyuncusu David Justice, 2001-2005 yılları arasında da şarkıcı Eric Benet ile evlenip boşanmıştı.