BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,97
ALTIN 2.443,78
HABER /  EKONOMİ

Halkbanktan yeni internet şubesi

Halkbank, tüm bankacılık işlemlerinin çok daha hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilmesi amacıyla internet şubesini yeniledi.

Abone ol Yenileme işlemi sonucunda internet şubesi ve çağrı merkezi ortak bir altyapı üzerinden hizmet vermeye başladı.

Halkbank, internet şubesini yeniledi. Yenileme işlemi sonucu internet şubesi ve çağrı merkezi ortak bir altyapı üzerinden hizmet vermeye başladı. Halkbank İnternet Şubesi'ne "Arbitraj" ve "Karta Bağlı Hesaba Havale" gibi yeni işlem türleri eklenirken aynı zamanda müşterilere daha fazla "Kolay İşlem Kaydetme" imkanı sağlandı.

Halkbank Bilgi Sistemleri ve Teknik Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Erol Göncü, Halkbank İnternet Şubesi'ndeki yenileme çalışmalarını şöyle değerlendirdi:

"İnternet şubemizi teknolojinin gelişen olanaklarına paralel olarak sürekli yeniliyoruz. Teknolojideki son gelişmelerin yansıtıldığı internet şubemizde, işlemlerin çok daha kısa sürede gerçekleştirilmesine altyapı sağladık. Çalışmalarımızın amacı, işlem çeşitliliğiyle ilk günden beri en zengin internet bankacılığı hizmetini sunan şubemizin öncü olma misyonunu sürdürmek, şubemizi daha ileri bir noktaya getirerek diğer bankaların internet şubeleriyle arayı açmak."

Halkbank İnternet Şubesi yenileme çalışmaları sonucu müşterilerin ödemelerini otomatik olarak takip eden "Ajandanız" menüsü, takvim eklenerek daha görsel ve kullanışlı hale getirilirken, güvenlik ile ilgili tüm tanımlamalar ve başvurular tek bir güvenlik menüsü altında toplandı. Ayrıca, halihazırda kullanılmakta olan kurumsal müşteriler için kademeli yetkilendirme yapısında iyileştirmeler yapıldı.

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru da Halkbank İnternet Şubesi'nde yapılan değişikliklerle müşteri hizmet kalitesini artırmaya yönelik uygulamalara bir yenisinin eklendiğini belirterek, "Yenilikçi ve dinamik yapımızı yansıtan internet şubemiz, saniyelerin bile son derece kıymetli olduğu günümüzde bankacılık işlemlerinin zaman kaybı olmaksızın yapılmasını sağlayacak." dedi.