BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.445,42
HABER /  MEDYA

Halk TV sonunda bunu da yaptı!

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, akıl ve mantık kurallarını alt-üst edecek şekilde önce İstanbul sonra da İzmir'den yayına bağlandı!

Abone ol

Gezi Parkı olaylarında gerek hükümet kanadından gerekse İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu medyada çıkan yalan-yanlış haberlerden dert yandı. Bunun son örneği Gezi Parkı olayları esnasında tahrik edici yayınlar yapan Halk TV ekranlarında yaşandı. 

ATİLLA SERTEL 17:49'DA İSTANBUL'DA 

Gezi Parkı olaylarını eylemin ilk gününden itibaren canlı yayınlayan Halk TV, inanılmazı başardı. Kanal,  Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel'e ,  17:49'da Şişli'deki Halaskargazi Caddesi'nde bağlandığını söyledi. Ancak bağlanan kişi Atilla Serter değildi. Buna rağmen kanal spikeri defalarca Atilla Serter bize olayları anlatıyor diyerek yanlışına devam etti.  Polisin sert müdahalesinden dert yanan kişiyle bağlantı bir süre sonra koptu.

ATİLLA SERTEL 17:55'TE İZMİR'DE!

Aradan 5 dakika geçmeden aynı Halk TV bu kez, İstanbul'daki bilgi aktarımından yaklaşık 5 dakika sonra bu kez İzmir'deki olayları anlatmak için Atilla Sertel'e bağlandı! gibi tekrar telefonla Halk TV'nin canlı yayınına bağlandı. Sertel, programın sunucusu Lale Ozan Arslan'a bu kez de İzmir'de olduğunu söyledi.

ATİLLA SERTEL'DEN AÇIKLAMA

Haber üzerine İnternethaber'i arayan Atilla Sertel, yapılan yanlışlığı şu sözlerle aktardı:

"Ben olaylar sırasında İzmir'deydim. Benden önce benim ismimle birine bağlantı yapılmış ama o bağlanılan kişi ben değilim. Kanal bu yanlışlığı epey süre farketmeyerek benim adımı anmış. Yani konu benimle ilgili değil kanalın yanlışlığı. Bu konuda kamuoyunu bilgilendirmenizi rica ediyorum"