BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,09
ALTIN 2.475,75
HABER /  SPOR

Hakan Şüküre süper villa

Hakan Şükür, Didim'in Akbük Beldesi'nde bir ay önce villa yaptırmaya başladı.

Abone ol

Önü deniz, arkası orman olan, cennet köşede Şükür'ün villa yaptırdığını duyan başta İngilizler olmak üzere spor ve sanat dünyasının ünlü isimleri villa almak için sıraya girdi; 350 villadan 145'i iki ay içinde temelinde satıldı. Milli Futbolcu Şükür, “Tüm Ege ve Akdeniz'i denizden ve karadan gezdim ancak Akbük gibi  bir cennet görmedim. Bodrum'daki yazlığımdan sonra burası dinlenmek ve huzur bulmak için tam aradığım bir yer'' dedi.

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Hakan Şükür'ün Didim'e 18 kilometre uzaklıktaki cennet Akbük Beldesi'nde Sunset Homes Yapı İnşaat ve Turizm Limited Şirketi tarafından iki ay önce temelleri atılmaya başlanan 350 villalık "Cennetten Bir Dokunuş Tatil Sitesi"nden, babası Servet Şükür ve
kendisi için sitenin en güzel iki villasını satın aldı. Şirket yöneticilerinden Kerem Köseoğlu ve Ümit Atabay ile anlaşma yapan Şükür, önü deniz, arkası çam ormanlarıyla kaplı muhteşem manzaralı villasının bir yılda bitirilmesini istedi. Her birinde 4 yatak odası iki salon, 3 banyo bulunan lüks tripleks villaların projesini mimar Ümit Atabay'ın hazırladığı ve villaların 280'er metrekare büyüklüğünde olduğu belirtildi.

HELİKOPTER PİSTİ DE VAR

Salı günü Fransa'dan dönen ve önümüzdeki hafta villa inşaatında inceleme yapacağı öğrenilen Hakan Şükür'ün Akbüklü olacağının duyulması heyecan yarattı. Son bir ayda başta İngilizler olmak üzere spor ve sanat dünyasının ünlü isimlerinden 145 kişi Hakan Şükür'e komşu olmak için çevreden ev satın aldı. İngilizler Hakan Şükür'ün satın aldığı villaların modelini görmek için şirketin Didim Altınkum'daki merkezine akın etti.

Üç yüzme havuzu, tenis kortları, futbol sahası, oyun parkları, çocuk yüzme havuzu, konferans salonları ve helikopter pisti bulunan lüks villalara rağbetin her geçen gün arttığını belirten Sunset Homes şirketinin temsilcisi Ümit Atabay, “Hakan Şükür'ün Akbük'ten ev aldığını  duyan birçok kişi bizi telefon yağmuruna tutarak sporcuya yakın olan evlerden satın almak istediğini söyledi. Şükür'ün Didim'de villa aldığının duyulmasının ardından çevredeki villa ve arsaların da değerleri bir anda yükseldi, Akbük yaz sezonu başlangıcında popüler hale geldi. Şükür ailesi ile birlikte sessiz ve sakin bir yer istiyordu, tam aradığı yeri buldu'' dedi.

Önümüzdeki hafta Didim'e geleceğini belirten Hakan Şükür uzun yıllar sessiz sakin ve cennetten bir köşe aradığını belirterek, “Ege ve Akdeniz'in büyük bir bölümünü karadan ve denizden gezdim, ancak doğa güzellikleri ve sakinliği ile cennetten bir köşeyi andıran Akbük kadar beni rahatlatan ve mutlu eden bir beldeye rastlamadım. Villamın bir an önce bitirilmesini ve tatile geleceğim günü bekliyorum'' diye konuştu.

Bu arada proje içindeki villaların büyüklüklerine göre temel aşamasında 200 ile 500 bin YTL arasında satıldığı öğrenilirken, Hakan Şükür'e ne kadara satıldığı ise açıklanmadı.