BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Hakan Şükür'e büyük ayıp

Federasyonundan Hakan Şükür'e ayıp.. Bosna Hersek'te zor durumda kalan futbolcunun imdadına Boliç yetişti.

Abone ol

Galatasaray'ın ve Türk futboluna adını altın harflerle yazdıran Hakan Şükür'e federasyonun Bosna Hersek-Türkiye maçında Bosnalı taraftarlar arasında bilet yer ayırttığı ortaya çıktı..

Sabah Gazetesi Yazarı Yüksel Aytuğ, bugünkü köşesinde rezaleti gündeme getirdi. diye soran yazar, konuyla ilgili Hakan Şükür'ün sözlerine yer verdi.

(...)Hakan Şükür, TRT 1'deki "Stadyum" programında "utana sıkıla" anlattı. Milli Takımımız'ın deplasmanda oynayacağı Bosna Hersek maçını izlemek için Futbol Federasyonu'ndan bilet istemiş. "Otelden alabilirsin" demişler. Otele gidip, biletini almış ama stada gittiğinde büyük bir şok yaşamış. Çünkü kendisine verilen bilet, kale arkasında ve Bosnalı taraftarın arasındaymış. Oraya ulaşmak için neredeyse tüm stadı dolaşmak zorunda kalmış. O sırada aklına Boliç'i aramak gelmiş. Boliç hemen Hakan'ı bulup, özel VIP locasına sokmuş. Hakan programda dedi ki, "O locada korumalarıyla birlikte bulunan isimleri burada söylemek istemiyorum..." Gerçekten ayıp, Hem de büyük ayıp. Ay-yıldızlı renkler için yıllarca terini ve hatta kanını akıtan Hakan Şükür'e reva görülen muameleye bakın. Umarım, Hakan'ın efendiliği nedeniyle sadece "serzeniş" olarak ekrana yansıttığı bu büyük skandal, bundan sonrası için ilgilileri harekete geçirir.