BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Hakan Şükür, seçmeninin karşısına çıktı

AK Parti milletvekili aday adayı, milli futbolcu Hakan Şükür, ilk kez seçmenlerinin karşısına çıkarak 'Birlik' mesajı verdi.

Abone ol

AK Parti'den milletvekili aday adayı olan eski milli futbolcu Hakan Şükür, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Türkiye'de birçok parti olduğunu dile getiren Şükür, "Ülkemiz için bir yere ait olmaya gerek yok. Önemli olan elimizi taşın altına koyabilmek ve hizmet edebilmek." dedi.


Bağcılar Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kayserililer Derneği toplantısına katılan Hakan Şükür, milletvekilliği aday adaylığı ile ilgili ilk açıklamasını yaptı.

Milletvekilliği süreciyle ilgili ilk konuşmasını yaptığını dile getiren Şükür, "Şunu söylemek istiyorum. Tabi ülkemizde çok değişik partiler var. Bu benim ilk konuşmam bu gündemden sonra. Tabi her beraber ve birlik olalım. Ülkemiz için bir yere ait olmaya gerek yok. Herkes elini taşın altına koysun. Bu yardımlaşma duygusundan bizleri uzaklaştırmak isteyen çok farklı mihraklar vardır. Bu duygudan uzaklaşmazsak herkes makamında görevinde olsun. Hiçbir zaman makam sevdam olmadı. Allah da bana hep güzellikleri yaşattı. Uluslararası platformlarda hizmetler etmeye çalıştım. Tabi ki hatalarım olmuştur. Bizi biz yapan yardımlaşma duygumuzdur. Bizi bu duygulardan uzaklaştırmak isteyen insanlara hep beraber tokat vurabiliriz." şeklinde konuştu.