BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Hagi yuvada konuştu

Galatasaraylıların gönlünde taht kuran Hagi, eski takımı ile buluştu. İşte verdiği mesajlar;

Abone ol

Galatasaray’ın efsanevi eski futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi, Romanya’daki bir futbol yarışmasında dereceye giren 10 yetenekli genci, ödül olarak Galatasaray ile antrenmanlara çıkmaları için İstanbul’a getirdi.

Galatasaray teknik direktörlüğü görevinden ayrıldıktan sonra ilk kez Florya’ya geldiğini vurgulayan Hagi, "Kendimi burada her zaman evimdeymiş gibi ve mutlu hissediyorum" derken, son dönemde futboldan uzak bir şekilde, zamanının büyük bölümünü ailesiyle geçirdiğini söyledi.

"GALATASARAY, BİR AVRUPA TAKIMI

Galatasaray’ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu’nda Liverpool ile deplasmanda yapacağı maçla ilgili bir soru üzerine, zor maç olacağını ifade eden Hagi, "Ama bu zorluklar Galatasaray için geçerli değil, çünkü hep zoru başardı.

Galatasaray bir Avrupa takımıdır ve adının geçtiği yerde de her şey mümkün. Bunu geçmişte ispat etti. Gittiği her yerde gereken saygıyı görüyor" dedi.

Galatasaray’ın, iyi futbol oynaması halinde gruptan çıkma şansının yüksek olduğunu kaydeden Hagi, futbolu bıraktıktan sonra sarı-kırmızılı takımda bir türlü istenilen "10 numaranın" bulunamadığının söylenmesi üzerine, Türkçe olarak "Zor. Bu kolay değil" ifadesini kullandı.

Hagi ile birlikte İstanbul’a gelen yetenekli genç sporcuların, kendi yaş gruplarına göre Galatasaray’ın altyapı takımlarında 1 hafta süreyle antrenmanlara katılacakları bildirildi.