BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu yağmur geliyor

İstanbul'da gökyüzü dört gün boyunca kapalı olacak. Diğer bölgeler de yağışlı... İşte bölge bölge hava durumu...

Abone ol İstanbul’da gökyüzü dört gün boyunca kapalı olacak. Poyraz kuvvetli, sıcaklık 10-13 derece civarında hissedilecek, bu gece hafif yağmur olacak.

Hafta sonu ise yüzde 90 olasılıkla daha kuvvetli yağmur görülecek. Ankara ve İzmir de serinlemeye başladı, pazar günü sağanak yağış var. İzmir’de poyraz bugün de çok kuvvetli esiyor. Bursa bulutlu, Adana’da yarın sıcaklık düşmeye başlayacak.

Bugün;

İstanbul 15
Ankara 20
İzmir 21
Bursa 16
Adana 33 derece.

- Marmara soğuyor, poyraz kuvvetli estiğinden hissedilen sıcaklıklar 12-14 derece civarında olacak. Bugünlerde Marmara’da güneşi görmek zor, bulutlanma fazla yine hafif yağmur olabilir. Bu gece Sakarya, Bursa, Bilecik arasında sağanak yağmur geçişi olacak. Marmara’da haftasonu sıcaklık 9 dereceye inerken, yağmur kuvvetlenecek, Özellikle pazar günü yağmur şiddetli yağabilir, soğuk hava salı gününe kadar kalacak.

Bugün;

Edirne ve Sakarya 16
Çanakkale 14 derece.

- İç Anadolu’nın doğu kesimleri bugün de sıcak, Ankara-Eskişehir çevresi ise bulutlanıyor. Bölgede hafta sonu sıcaklık 20 derecenin altına inerken, yarın özellikle Sivas-Kayseri, Niğde boyunca sağanak yağmur geçişleri bekleniyor. Pazar günü de Ankara-Eskişehir çevresinde yağış sürecek.

Bugün;

Konya 22
Eskişehir 19
Kayseri 25
Sivas 23 derece.

- Ege Bölgesi bugün daha serin, Çeşme-Bodrum arasında rüzgar kuvvetli esiyor. Hafta sonu soğuk geçecek, bu gece ve yarın Kütahya, Afyon boyunca sağanak yağmur var, pazar günü ise Ege’nin tamamında yağış bekleniyor.

Bugün;

Denizli 25
Muğla 23
Kütahya 19 derece.

- Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’da sıcaklık hala yüksek, hava güneşli ve rüzgar hafif esiyor. Yarın Mersin’de pazar günü ise Isparta-Antalya arasında yağmur bekleniyor, hafta sonu sıcaklık 4-5 derece azalacak.

Bugün;

Antalya 26
Diyarbakır 35 derece.

- Doğu Anadolu Bölgesi’nde yüksek sıcaklıklar pazartesi gününe kadar kalacak. Rüzgar sert esiyor, önemli yağışlar olmasa da, pazar günü Elazığ-Malatya-Erzincan arasında bir ara sağanak yağmur görülecek.

Bugün;

Erzurum 22
Malatya 32
Van 23 derece.

- Karadeniz’de Bolu, Zonguldak, Bartın arasında özellikle gece saatlerinde sağanak yağmur olacak ve poyraz kuvvetli. Trabzon çevresinde de hafif yağmur olabilir. pazar günü Bolu’dan Samsun’a kadar kuvvetli yağış ve soğuk hava etkili olacak. Aynı gün bölgenin doğusunda ise ılık ve açık bir hava bekleniyor.

Bugün;

Trabzon 13
Samsun 15
Bolu 16 derece.