BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.398,57
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu planı yapmadıysanız...

Hafta sonu hava nasıl olacak? Sıcaklıklar ne yönde değişecek?

Abone ol

Son bir iki haftadır azalan sıcaklıklar hafta sonu yerini sıcak hava dalgasına bırakacak. Eğer siz de hafta sonu planı yapmadıysanız önce sıcaklıklara bir göz atın...
İşte Meteorolojiden yapılan son tahminler...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Ordu, Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır, Ağrı ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 HAVA SICAKLIĞI :Batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

MARMARA :Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE
:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (40-60 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ
:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU :
Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ:
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
:Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU :Parçalı zamanla kuzey kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.