BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu kavrulmaya hazır olun!

Uzun zamandır beklenen sıcaklıklar sonunda etkili olmaya başladı yurt genelinde sıcaklıklar 5 derece civarı artacak...

Abone ol

Uzun zamandır beklenen sıcaklıklar sonunda etkili olmaya başladı yurt genelinde sıcaklıklar 5 derece civarı artacak...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güneydoğusu (Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya), İç Ege (Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar ile İzmir, Muğla ve Aydın'ın iç kesimleri), Göller Yöresi (Isparta, Burdur), Batı Karadeniz ile Antalya'nın iç kesimleri (Korkuteli, Elmalı, İbradı, Akseki), Ankara'nın batısı, Eskişehir, Van ve Hakkari çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 3 ila 5 derece artarak, mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bursa, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya çevreleri kısa süreli ve yerel gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar ile İzmir, Muğla ve Aydın'ın iç kesimleri kısa süreli ve yerel gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu, Göller yöresi (Isparta, Burdur) ve Antalya'nın iç kesimleri (Korkuteli, Elmalı, İbradı, Akseki) kısa süreli ve yerel gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Ankara'nın batısı ve Eskişehir çevreleri kısa süreli ve yerel gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge geneli kısa süreli ve yerel gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, Van ve Hakkari çevreleri akşam saatlerine kadar kısa süreli ve yerel gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.