BIST 10.272
DOLAR 32,30
EURO 34,82
ALTIN 2.408,33
HABER /  MAGAZİN

Hadisenin neresini beğendi?

Hadise dansı ve fiziğiyle Eurovision sunucusu Bülent Özveren'i mest etti. Ona göre iki özelliğiyle Avrupa'dan 12 puan alır.

Abone ol

Bülent Özveren: Göbeğiyle Güney'den poposuyla Avrupa'dan tam puan alır...

Eurovision Şarkı Yarışması denilince ilk akla gelen isimlerin başında yer alan ünlü sunucu Bülent Özveren, Hadise'nin şansını değerlendirdi.

Mayıs ayında Moskova'da düzenlenecek olan yarışmada Sinan Akçıl imzalı "Düm Tek Tek" şarkısıyla ülkemizi temsil edecek olan Hadise'nin ilk beşe kesin gireceğinini söyleyen Özveren,"Hadise'nin o göbeğini titretmesi, poposunu kıvırması yeter. Göbeğe Güney'den 12, popoya Orta Avrupa'dan 12 yani tam puan alır. Sadece TRT'de yılbaşı gecesinde giydiği kıyafet kötüydü. Kıyafetini değiştirmesi gerek ama kesinlikle göbeğini açıkta bırakması lazım. Çünkü göbeği çok güzel" dedi.

ERBİL KİMİ ÖPÜCÜK MANYAĞINA ÇEVİRDİ? SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

ERBİL KENDİNİ YENİLEDİ

"Çarkıfelek" neden bu kadar izleniyor? Mehmet Ali Erbil'in başarısı nerede yatıyor? Magazin yazarı Ali Eyüpoğlu, nedenleri bir bir açıkladı:

Bir kere Erbil’in de sunduğu programın da sürekli kendini yenilediğinden bihaberler... Fırsat buldukça Erbil’in sunduğu “Çarkıfelek”i izliyorum, izlerken de eğleniyorum. Erbil, gündemi çok iyi takip ediyor ve konjonktüre uygun espriler üretiyor.

Altunok’u öpücük manyağı yaptı!

“Çarkıfelek” bir yandan da ha bire Türkiye’yi geziyor, seyircinin ilgisini taze tutuyor. Erbil’in son günlerdeki oyuncağı ise oyuncu Mehtap Altunok... TV seyircilerinin “Beyaz Gelincik”, “Genco” ve “Doktorlar” gibi dizilerden tanıdığı Altunok, şimdilerde “Çarkıfelek”in Carrefour standında modellik yapmaya çalışıyor, ama ne mümkün. Çünkü Erbil, onu “öpücük yağmuru”na tutuyor. Ayrıca Erbil, eskisi gibi “Mehmet Ali Bey, yardım edin lütfen” diye yarışmacıları yalvartmıyor. Erbil, artık bol keseden hediye dağıtıyor. Bunlar da, izleyicinin Erbil’li “Çarkıfelek”i tercih etmesine yetiyor.

FERHUNDE YİNE YAPTI YAPACAĞINI.. HABERİN DEVAMINDA..

[PAGE]

NE OLACAK BU LEYLA'NIN HALİ?

Başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna ve Bennu Yıldırımlar'ın oynadığı "Yaprak Dökümü" bu akşam "dalya" dedi. Dizinin 100. bölümünde Nazmi, Ferhunde ile buluştu. Ferhunde'nin Nazmi'ye anlattıklarından sonra, Leyla'nın geleceğe ait umutları bir kez daha yerle bir oldu.

Ali Rıza Bey, baba evinin satılması hüznünü ailesiyle kenetlenerek üzerinden atmaya çalışır. Akşam yemeğinde hem Cem'in tezkere alması kutlanacak, hem de Nazmi ile Leyla'nın nişan tarihi konuşulacaktır.

Ancak Ferhunde Nazmi'nin kafasını bulandırır. Nazmi olanları Leyla'ya anlatınca nişan da evlilik te rafa kalkar. Leyla bir kez daha yıkılmıştır. Leyla'nın "benim suçum neydi" şeklindeki feryadı 100. bölüme damgasını vurur.

YABANCI GELİN MÜSLÜMAN MI OLUYOR? HABERİN DEVAMINDA..

[PAGE]

YABANCI GELİN MÜSLÜMAN OLMADAN MI NAMAZ KILDI?

Star TV'de hafta içi her gün ekrana gelen, perşembe akşamları da eleme heyecanı yaşanan "Yabancı Gelin" yarışması renkli anlara sahne oluyor.

Bir aydır Yabancı Gelin evinde bulunan ve evlenmek için dünyanın dört bir yanından gelen genç kızlar, Türk gelenek ve göreneklerini yakından tanıma imkanı buldu.

Bir ayda dertlerini anlatacak kadar Türkçe öğrenin gelin adayları, İslamiyet'e de merak sardı. Gelin adayları hep birlikte Sultan Ahmet Camii'ni ziyaret etti ve ardından dua edip dilekte bulundular.

Damat adayı annelerinden Hülya hanım ve Lorraine, önce birlikte abdest aldı, ardından namaz kıldı. Hülya Hanım'ın söylediklerini tekrar eden Lorraine, namaz sonrasında dua etti. Lorreine, namaz kıldıktan sonra huzur bulduğunu söyledi.

AYNI EVDE OTURUP KÜSEN MANKEN-OYUNCU KİM? SONRAKİ SAYFADA..

[PAGE]

AYSUN KAYACI AYNI EVDE SEVGİLİSİNE KÜSTÜ!

Aysun Kayacı sevgilisi ile bir dargın bir barışık. Şu sıralar ise küsler. Üstelik aynı evde oturuyorlar..

Aysun Kayacı, sevgilisi Ozan Sevindik’ten ayrıldığı yönündeki iddialara yanıt verdi;

“Ayrılık yok ama Ozan’la şu an küs olduğumuz doğru. Her ilişkide olduğu gibi kavga ettik. Hâlâ aynı evdeyiz. Sonuçta ayrılıp ayrılmayacağımızı zaman gösterecek.”

ALİŞAN 2009 MODEL PORSCHE'Yİ NEDEN SATTI? SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

ARABAYI ALDIĞINA PİŞMAN ETTİLER

Şarkıcı Alişan, futbolcu Hakan Şükür'den aldığı 2009 model Porsche Carrera marka otomobilini sattı.

120 bin euro'ya aldığı otomobil çok eleştirildiği için sattığını söyleyen Alişan "Türkiye'de birçok insan o kadar pahalı şeyler alıp bununla hava atarken ben yıllardır çalışarak yaptığım birikimimden ilk kez kendi keyfime göre bir araba almak istedim. Ama o kadar çok konuşuldu ki rahatsız oldum. Krizde araba almam bazılarını kızdırdı. Beni arabamdan soğuttular. Ben de sıkıldığım için değerinin altında sattım" diyerek sitemde bulundu.

EL ELE GÖRÜNTÜLENEN ÜNLÜLER KİM SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

LİSELİ AŞIKLAR GİBİLER

El ele görüntülenen Özcan Deniz ile oyuncu sevgilisi Fahriye Evcen, ayrılık iddialarına fotoğrafla cevap verdi

Şarkıcı Özcan Deniz ile oyuncu sevgilisi Fahriye Evcen, yönetmen Tomris Giritlioğlu ile iş yemeğinde buluştu. Mega Magazin kameraları tarafından görüntülenen çift, Giritlioğlu ile bir proje üzerinde görüştü.

Star gazetesinin haberine göre; aşıklar restorandan el ele çıktı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Özcan Deniz, "Ayrılık haberini medya kendisi uyduruyor, sonra da kendisi düzeltiyor" dedi.