BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.453,64
HABER /  MAGAZİN

Hadise dünyaya tanıtılacak

Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek Hadise'nin menajeri neler söyledi?

Abone ol

54. Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek Hadise'nin menajeri Süheyl Atay, Malta'da sona eren promosyon turundan çok umutlu olduğunu ve sanatçının küresel alanda tanıtımına devam edeceklerini söyledi.

Atay, Hadise'nin Eurovision öncesindeki promosyon turlarının çok yoğun ve
kapsamlı bir şekilde devam edeceğini, çok sayıda ülkeye gideceklerini bildirdi.

Bu konuda Türkiye'de Dışişleri ile Kültür ve Turizm bakanlıkları ve TRT
yetkilileriyle toplantılar yaptıklarını ve birtakım kararlar aldıklarını bildiren
Atay, 1-15 Mayıs tarihleri arasında Bosna-Hersek, Karadağ, Bulgaristan, Romanya ve Makedonya'da promosyon turlarını sürdüreceklerini duyurdu.

Atay, "Daha sonra Andora, İspanya ve Portekiz'de turlar devam edecek. Avusturya, Almanya, İsviçre ve Fransa'da da konserler vereceğiz" dedi.

Son olarak, 1 Mayısta Gürcistan'da, 2 Mayısta Azerbaycan'da bulunacaklarını bildiren Atay, "Bakü'den sonra 54. Eurovision Şarkı Yarışmasının yapılacağı Moskova'ya gececeğiz" dedi ve şöyle devam etti: "Amacımız mümkün olduğu kadar çok insana ulaşmak. 'Düm tek tek' çok sevildi, Hadise'nin gittiği her yerde çok ilgi görüyoruz. Malta bunun örneği.

Eurovision finali dünyanın tüm kıtalarında izleniyor. Eurovision'un içinde
olmayan birçok ülke var. Promosyon süreci içinde bu ülkeleri ziyaret etmemiz mümkün değil. Ama Eurovision'da muhtemel başarıya göre Japonya, Güney Amerika kıtası, ABD ve Avustralya gibi ülkeleri de gezmeyi hedefliyoruz. Hedefimiz Hadise'yi gerçek bir pop yıldızı olarak dünyaya tanıtmaktır."