BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,15
ALTIN 2.325,29
HABER /  MEDYA

Hadi Özışık'tan bomba CHP iddiası!

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Muharrem İnce'nin referandum sürecini genel başkanlık provası olarak gördüğünü söyledi. Özışık'a göre CHP'nin 2019 seçimlerindeki adayı ise merkez sağdan olacak.

Abone ol

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Muharrem İnce'nin 16 Nisan'da "hayır" oyları için çalışmadığını söyledi. Referandum sonrası yaşananların kendisini yanıltmadığını ifade eden Özışık, CHP'nin 2019'daki seçimlerde mutlak surette İlhan Kesici gibi merkez sağdan bir ismi aday göstermek için çalışacağını ileri sürdü.

Hadi Özışık, TGRT Haber'de Sami Dadağlıoğlu'nun sorularını cevapladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandum sürecinde takiye siyaseti yürüttüğünü ifade eden Özışık, 16 Nisan öncesi üslubunu düzelten CHP liderinin, referandum sonrası bir kez daha ağzının bozulduğunu söyledi.

CHP'Lİ İNCE HAYIR OYLARI İÇİN ÇALIŞMADI

Referandum öncesi CHP'yi ele aldığı köşe yazısını hatırlatan Özışık, Muharrem İnce ile ilgili iddiasını bir kez daha gündeme getirdi. Uğur Dündar'ın ön plana çıkarmaya çalıştığı İnce'nin referandumda "hayır" oyları için çalışmadığını ve süreci genel başkanlık yolunda bir prova olarak gördüğünü belirten Özışık, 16 Nisan'dan hemen sonra CHP içerisinde yaşananların da kendisini bu iddiayı doğruladığını söyledi.

CHP'NİN ADAYI MERKEZ SAĞDAN OLACAK

CHP'nin toplumun farklı kesimlerine açılmak amacıyla zaman zaman parti içerisinde yenilikler yaptığını ve merkez sağdan çok önemli isimleri kadrolarına kattığını söyleyen Özışık, o isimlerin partiye gelişlerinden itibaren ötekileştirildiğini kaydetti. Mehmet Bekaroğlu'nun anlatılanlara önemli bir örnek olduğunu belirten Özışık, kim transfer edilirse edilsin bu isimlerin CHP içerisinde kabul görmediğini söyledi. 2019 seçimleriyle ilgili de önemli bir iddiada bulunan Özışık, CHP'nin cumhurbaşkanı adayının İlhan Kesici gibi muhakkak merkez sağdan bir isim olacağını ileri sürdü.