BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

'Erdemli Hanımlar Hareketi' İstanbul'da

Erdemliler Hareketi Platformu, İstanbul ayağının ilk toplantısını Nakkaştepe'de gerçekleştirildi.

Abone ol

Eğitim, çocuk ve genç neslin sağlıklı olarak yetiştirilmesi ve "erdemlilik" vurgusunun yeni nesillere taşınması konusunda çalışmalar yapan Erdemliler Hareketi Platformu, Konya ve Ankara'dan sonra İstanbul'da da çalışmalarına başladı.

Platformun İstanbul ayağının ilk toplantısı Nakkaştepe'de gerçekleştirildi. Pekçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile toplumda aydın, münevver tabir edilen kanaat önderi hanımın katıldığı toplantıya ayrıca Halide İncekara,Tuğba Albayrak, Mevlüde Uçar, Nejla Koytak, Berna Başkese, Kamile Canbay, Şule Azaklı gibi isimlerde iştirak ettiler.

Platformun bugüne kadar yapılan faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, İslam tarihinde Erdemliler İttifakı olarak nitelendirilen Hılful Fudul misyonuna uygun vizyoner faaliyetlerin yapılması kararlaştırıldı.

Erdemliler Platformu'nun İstanbul çalışmaları sırasında pekçok müzakere de yaşandı. Toplantıya katılan STK temsilcileri, ülke ve millet bilinci, kutsal değerlere saygılı, temel ahlaki ilkelerde biraraya gelen ve toplumsal sorunlara karşı ortak tepki veren tüm oluşumları platform çerçevesinde biraraya gelmeye davet edildi.