BIST 10.333
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.459,46
HABER /  GÜNCEL

Haciz kararı gelince çılgına döndü

Çocukluk arkadaşıydı, ancak araya para girdi. Bir de üstüne haciz kararı gelince Şahin Karakaş, kendisini kaybetti.

Abone ol

Sancaktepe'de, bir otomobilin içerisinde silahla ateş edilerek öldürülen 46 yaşındaki Şerif Turan'ın mahkemece hakkında yakalama kararı bulunan katil zanlısı Şahin Karakaş Bodrum'da tatil yaparken yakalandı.

Soruşturmada zanlı Karakaş'ın, evine gelen haciz kararından sorumlu tuttuğu alacaklısı olan arkadaşı Turan'ı silahla vurarak öldürdüğü anlaşıldı.

ÇOCUKLUK ARKADAŞI ÇIKTI

Sancaktepe Hilal Mahallesi Paşaköyü Yolu üzerinde 27 Şubat 2012 tarihinde nakliyecilik şirketi sahibi olan Şerif Turan, 34 FF 7364 plakalı otomobilin içerisinde silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Yapılan soruşturmada, otomobilin çocukluk arkadaşı olan lojistik şirketi sahibi 43 yaşındaki Şahin Karakaş'a ait olduğu belirlendi. Son olarak da, Şerif Turan ile Şahin Karakaş'ın oturdukları Kocaeli'nden birlikte İstanbul'a doğru yola çıktıkları tespit edildi.

BODRUM'DA TATİL YAPIYORDU

İkilinin birbirleriyle yaptıkları ticaretten dolayı aralarında alacak verecek meselesi olduğu ve olay günü Şahin Karakaş'ın evine haciz kararı verildiği anlaşıldı. Turan'dan alacağını tahsil edemediği için borcunu ödeyemediğini düşünen Karakaş'ın cinayeti işlediği ortaya çıkarıldı.

Olayın ardından ortadan kaybolan Şahin Karakaş'ın Bodrum'da, tatil yaptığının tespit edilmesi üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Bodrum'da bir tatil köyüne düzenlenen operasyonda yakalanan Şahin Karakaş, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Hakkındaki yakalama kararı gereği ifadesi alınamayan Karakaş işlemlerinin ardından Ümraniye Adliyesi'ne sevk edildi.