BIST 9.691
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.492,27
HABER /  MAGAZİN

Hacı Sabancı kızlarla yakalanınca...

Nişantasın'da kızlarla görüntülenen Hacı Sabancı gazetecileri görünce panik yaşadı

Abone ol

Özge Ulusoy'la ilişkisi geçen ay biten Hacı Sabancı önceki akşam Nişantaşı'nda Sess Bar'da iki kızla eğlendi. Bar çıkışı otomobilin arka koltuğunda iki kızın ortasında oturan Sabancı fotoğrafları çekilirken eliyle yüzünü kapadı.

BARIŞACAK OLSAM AYRILMAZDIM

Güzel manken Özge Ulusoy'la büyük aşk yaşayan Hacı Sabancı'nın ilişkisi geçen ay sona erdi. Ayrılık sonrası birkaç kez gittiği ekran-resmi-2013-03-29,-10.03.12.pngmekanlarda Ulusoy'la karşılaşan barışacakları iddialarına "Barışacak olsam ayrılmazdım" diyerek son noktayı koyan Sabancı önceki akşam Nişantaşı Sess Bar'da bir erkek iki kız arkadaşıyla eğlendi.

KIZLARIN ELİNDE KIRMIZI GÜL VARDI

Barın içinde samimi bir şekilde dans eden Hacı Sabancı ve arkadaşları çıkışta gazetecileri görünce kısa süreli bir panik yaşadı. Otomobilin arka koltuğunda iki kızın ortasına oturan Sabancı, fotoğrafları çekilirken ne yapacağını şaşırdı. Kızların elindeki kırmızı güller dikkat çekerken, Hacı Bey kahkahlara atarak eliyle yüzünü gizlemeye çalıştı.

BEKAR OLMAK ÇOK ZOR

İzmirli hurdacı Ozan Çelik’le birlikte olduğu iddiasını yalanlayan Özge Ulusoy, “Bekâr olmak çok zor” dedi. Çelik’le bir gece kulübünde karşılaştığını ve aralarında hiçbir şey olmadığını belirten Ulusoy, “Ben bir ayrılık yaşadım. Şu an hayatımda kimse yok” diye konuştu.