BIST 10.268
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.396,96
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Güzelbahçe memuruna % 100 zam

Güzelbahçe Belediyesi memur çalışanlarının bağlı olduğu Tümbel-Sen 2 No’lu İzmir şubesi arasında bir yıllık sözleşme yenilendi.

Abone ol

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ile Tümbel-Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara ve Tümbel-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Nami Arslanbuğa arasında sözleşme imzalandı.

SENDİKA İYİLEŞTİRMESİNE  YÜZDE YÜZ ZAM

Bu sözleşmeye göre aylıklara ilaveten her ayın 15. gününde sendika iyileştirmesi ile 200 TL alan memur %100’lük bir artışla 400 TL alacak. Bu durumda en düşük memur maaşı bin 550 TL oldu. Bunun yanı sıra Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı, 1 Mayıs İşçi Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve yılbaşılar da ikramiyeler verilecek ayrıca yılda bir kez Ocak ayında 500 TL’lik yakacak yardımı yapılacak. Bu yapılan sözleşme ile belediyede çalışan 10 memurun maaşlarında iyi bir artış yaptıklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce; “Biz memurlarımıza, işçilerimize her zaman için önem veriyoruz. Emek en yüce değerdir prensibiyle hareket ediyoruz. İnanıyorum ki memurlarımızı memnun edecek bir anlaşmaya imza attık. Bizler burada kamuya hizmet ediyoruz. Elimizden geldiğince ne kamuyu zarara uğratacak bir harcama yapıyoruz ne de çalışanımızı mağdur edecek kesintiler yapıyoruz. Her kesin emeğinin karşılığını aldığına inanıyorum” diye konuştu. Bu yapmış olduğu örnek davranışından dolayı Tümbel-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Nami Arslanbuğa Başkan Mustafa İnce’ye plaket verdi.