BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Güzel Köylü 23. bölüm Hilal'ın cevabı ortalığı karıştırır

Ekranların en keyifli dizisi Güzel Köylü 23. bölümü ile ekranlara gelecek. Düğün gecesinde Hilal'in nikah masasındaki cevabı ortalığı iyice karıştırır.

Abone ol

Ekranların en keyifli dizisi Güzel Köylü 23. bölümü ile ekranlara gelecek. Düğün gecesinde Hilal'in nikah masasındaki cevabı ortalığı iyice karıştırır.

güzel-köylü-26.-bölüm-1.jpg

İŞTE DİZİDE BU AKŞAM YAŞANACAKLAR 

Yusuf ve Hüsnü iyice birbirlerine düşman olmuşlardır.  Üstelik Hilal'in  bu tavrı Gül tarafından verilen akılla gerçekleştirdiği de öğrenilince tüm dikkatler Gül'e doğru çevrilir. Gül ise Hilal'e bu aklı, Cemal'den esinlenerek vermiştir.

güzel-köylü-26.-bölüm-2.jpg
Düğün gecesi Kamuran'daki değişim Gül'ün Kamuran'ı kıskanmasına neden olmuştur.  Kamuran o gece, sadece Gül'ün değil bir çok kişinin dikkatini çekmeyi de başarmıştır. Bunlardan biri de Kaan'dır.

güzel-köylü-26.-bölüm-3.jpg

Kaan Kamuran'ın aslında güzel bir kız olduğunu ve sıkı bir eğitimle çok daha iyi olabileceğini düşünmektedir

GEÇEN HAFTA DİZİDE NELER YAŞANDI?

Kına gecesini rezil eden Yusuf ve Bünyamin, Kemal'i kaçırma planında başarısızlığa uğramışlardır. Hüsnü'ye yakalanırlar.  Hüsnü ve ahali Yusuf ve Bünyamin'e karşı çıkarak   Hüsnü'nün evinden gönderirler. Ancak Yusuf ve Bünyamin  Kemal'i   bu evlilik konusundan caydırmak için planlar kurmaya devam ederler.

güzek-köylü-22.-bölüm-1.jpg

Köyde hummalı bir şekilde düğün hazırlıkları sürmektedir. Herkes  bu düğün için  hazırlanmaya başlar. Bu düğüne en çok özenenlerden birisi de Kamuran'dır.  

güzel-köylü-22.-bölüm-2.jpg

Kaan ise bir atak yaparak Gül'e düğünde giymesi için bir elbise hediye eder. Gül bu elbiseyi giymesinin yanlış anlaşılmaya neden olacağını söylese de Kaan bu konuda ısrar eder.

güzel-köylü-22.-bölüm-3.jpg

GÜZEL KÖYLÜ'DE GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Ekranların en keyifli dizisi Güzel Köylü 21 bölümü ile ekranlara gelecek. Kaan’ın kolejden arkadaşı, Gazeteci Oya karakteri ile izleyeceğimiz Merve Oflaz dört bölüm boyunca dizide yer alacak.

Kaan’ın teklifi üzerine, köye gelecek olan Oya köylünün en doğal halini görebilmek için gazeteci kimliğini  gizleyecek.

güzel-köylü-21.-bölüm-1.jpg

21. Bölüm:

Gül'ün yaptığı gafla Hüsnü, Kemal'i arka bahçede yakalar. Gül ne yaptığının farkına  biraz geç varmıştır ve Kemal'in Hüsnü tarafından yakalanmasına neden olmuştur. Hüsnü bu kez Kemal'i affetmez ve eve kapatır.

güzel-köylü-21.-bölüm-2.jpg

Yusuf agayı ve köy halkını çağırarak durumu anlatır ve ahali  Kemal ve Hilal'in evlenmesine karar kılar. Ancak Hilal evlenmek istememektedir.  Bu duruma neden olduğu için Gül kendini suçlu hisseder

güzel-köylü-21.-bölüm-3.jpg

Nurten, Kaan ve Kamuran’ın yakınlaşması için plan yapıyor!

Cemal, Gül'ün akşam yemeğine Kaan'ı ve kendisini  aynı anda çağırdığını ve   idare ettiğini öğrenince  mekanı terk eder. Gül Cemal'in  kendisini bırakıp gittiğini öğrenince Cemal'e ulaşmak için  Cemal'in evine gider. Ancak ayakta duracak hali yoktur ve  Hüsnü'nün kollarına yığılır.

güzel-köylü-20.-bölüm-1.jpg