BIST 9.916
DOLAR 32,41
EURO 34,83
ALTIN 2.432,66
HABER /  MEDYA

Güze Köylü 30. bölüm Kamuran hamile

Güzel Köylü 30. bölümü ile yine çok renkli. Kamuran'ın Cemal'den hamile olduğunu tüm köy öğrenir. Peki Cemal Kamuran'a sahip çıkıp onuna evlenecek mi?

Abone ol

Güzel Köylü 30. bölümü ile yine çok renkli. Kamuran'ın Cemal'den hamile olduğunu tüm köy öğrenir. Peki Cemal Kamuran'a sahip çıkıp onuna evlenecek mi?

Kamuran'ın Cemal'den hamile olduğunu söylemesi  ortalığı karıştırır.  Bu olayı herkesten  saklamaya karar verirler. Ancak Kamuran dayanamaz ve sonuçta bütün köy Kamuran'ın Cemal'den hamile olduğunu öğrenir. Tabi ki bu durumda da Cemal'in bir an önce Kamuran'la evlenmesi gerekmektedir.

screen-shot-2015-01-13-at-3.16.51-pm.png

Başından beri  Kamuran'ın hamilelik olayının kurmaca olduğunu bilen Cemal buna kimseyi inandıramaz.  Ailelere ve köye karşı mecburen Kamuran'la evleneceğini söyleyerek zaman kazanmaya çalışır.

screen-shot-2015-01-13-at-3.17.06-pm.png

Gül'le anlaşarak ayrıldıklarını söylerler.  Bu ayrılık haberi başta Kamuran ve Kaan olmak üzere bir çok kişiyi mutlu eder. Kaan tekrar Gül'ün kalbini kazanmanın yollarını aramaktadır. Ancak Cemal ve Gül'ün  planları bambaşkadır.

GÜZEL KÖYLÜ'DE NELER OLDU?

Güzel Köylü 29. yeni bölümde işler karışıyor. Cemal ile Gül aşklarını gönüllerince yaşamaya başlarlar.

Güzelköy'de yeni yılın ilk günü... Gül yılbaşı balosunda ayağını  zorladığı için zorlanmaktadır. Kaan, Gül'ün doktora gitmesinin gerekli olduğunu söyler.

screen-shot-2015-01-06-at-4.05.02-pm.png

Gül, iyi olduğunu ve Cemal'in kendisini iyleştirdiğini söyler ancak dayanamaz duruma gelince Cemal onu hastaneye götürmek zorunda kalır. Öte yandan ateş parçasını çekilişte Niyazi'ye kaptırdığı için Bünyamin’in psikolojisi bozulmuştur ve  doktora gitmek ister.Bünyamin'i doktora götürme işi Kaan'a düşünce, Kaan ve Gül hastanede karşı karşıya gelir.

screen-shot-2015-01-06-at-4.05.32-pm.png

KAMURAN OYUNUN PEŞİNDE

Hüsnü ve Yusuf'un Kamuran ile Cemal'i evlendirme planları sürerken, Kamuran'ın aklına bir oyun gelir. Kamuran bu oyun sayesinde Cemal'i köşeye sıkıştıracaktır. Cemal ise başına geleceklerden habersiz Gül ile evlenme planları yapmaktadır.