BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Guti'nin veliahtı 18 kişilik kadroda

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk maçta 5-0 mağlup ettiği Gaziantep Büyükşehir Bld. ile rövanşı oynayacak.

Abone ol

Teknik Direktör Bernd Schuster, 18 kişilik kadroyu açıklarken takımın yıldızlarını Trabzon karşılaşmasına sakladı. Kaptan Guti kafilede yer almazken yerine Muhammed Demirci dahil edildi.

Siyah-Beyazlılar hafta sonu oynanacak Trabzon maçını dikkate alarak yıldızlardan yoksun olarak sahaya çıkacak. Quaresma, Necip ile Ferrari kart cezaları sebebiyle kadroya dahil edilmezken Ernst, Rüştü, Guti, Simao, Ekrem ile Nihat hafif sakatlıklarından dolayı Gaziantep'e götürülmeyecek. Bu isimlerin yerine A2'den Doğukan Pala, Furkan Şeker, Atınç Nukan, Cumali Bişi ile Muhammed Demirci kadroya alındı. Schuster'in Muhammed'i tercih etmesi heyecanla karşılanırken genç yeteneğin manevi babası Seyit Ateş, Muhammed'in Guti'den daha iyi olacağını savundu. Ateş, "Beşiktaş'ta Guti'nin veliahdı Muhammed olacak." dedi. Genç oyuncunun ilk maçını İnönü'de oynaması halinde çok heyecanlanacağını vurgulayan Ateş, "Muhammed yetenekleriyle Avrupa'nın en iyilerinden biri olacak. İnsanın evladı güzel yerlere gelince gurur duyar, ben de güzel bir heyecan yaşıyorum." ifadelerini kullandı. Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak ve 20.00'de başlayacak mücadeleyi Hüseyin Sabancı yönetecek.

Kasımpaşa'nın konuğu Belediye

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Kasımpaşa ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaşacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Olimpiyat Stadı'ndaki ilk mücadelenin 0-0 bittiğini hatırlatarak, "İlk maçta avantajlı bir skor elde edemedik. Umarım tur atlayan takım biz oluruz." dedi. Kasımpaşa'nın futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal ise rakiplerini yenerek turu geçmek istediklerini söyledi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak zorlu randevuyu Serkan Çınar yönetecek.

MUHTEMEL KADROLAR

Gaziantep Bş. Bld.: Onur Bulut, Cihan Can, Zafer, Mustafa Uğur, Ramazan Altıtepe, Ahmet, Ferdi, Eren, Onur Kalafat, Abdullah, Hakan

Beşiktaş: Hakan, Erhan Güven, Sivok, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Hilbert, Mehmet Aurelio, Fernandes, Onur, Almeida, Bobo

SAAT: 20.00

STAT: Kamil Ocak

HAKEM: Hüseyin Sabancı