BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,75
ALTIN 2.396,66
HABER /  GÜNCEL

Guti Havutçu'ya tavır koydu

Gece yaşamı nedeniyle Tayfur Havutçu'dan uyarı aldığı söylenen Beşiktaş Kaptanı Guti, dün oyundan alınınca çok sinirlendi.

Abone ol

Beşiktaş Kaptanı Guti, kendisini oyundan alan Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun elini sıkmadı, gollere tüm yedek kulübesi sevinip, yerinden fırlarken, o dışarı çıkmadı.

Gelecek sezon Amerika'da bulunan LA Galaxy takımına gideceği iddia edilen İspanyol oyuncu, Gaziantepspor karşısında çok kötü bir performans ortaya koyunca, hocası Havutçu tarafından oyundan alındı. 58. dakikada dışarı çıkan siyah-beyazlıların kaptanı, sinirle kulübeye gitti. Elini uzatan Tayfur hocaya ne karşılık veren, ne de yüzüne bakan Guti'nin tavrı bununla da bitmedi.

Atılan gollerin ardından yedek kulübesindeki tüm futbolcular sevinçle dışarı fırlarken, onlara katılmayan sadece Guti oldu. İspanyol oyuncunun bu tavrı yadırgandı. Karşılaşma sonrasında tüm futbolcular, stadın dışında, "Beleştepe" olarak adlandırılan bölümde bulunan taraftarı selamlarken, siyah-beyazlıların kaptanı da alkışladı. Guti’nin kendileri açısından önemli olduğunu dile getiren Havutçu, "Ama yaşadığı sakatlıklar vardı. Performansını geriye çekti. Şu an bir mental sorunu yok" dedi.

"İSTİYORUZ BAŞARACAĞIZ"

Maçı değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü, kupa maçlarının iki ayaklı olduğunu belirterek, "İlk yarı kontrollü oynamak zorundaydık. Yiyeceğimiz bir gol bizi sıkıntıya sokabilirdi. İkinci yarıda golü bulduktan sonra oyunun hakimi bizdik. İstediğimiz net bir sonuç aldık. Kupayı kazanmak istiyoruz, bunu da başaracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.