BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Gürsoy'dan çok özel sırlar

Pires'le anlaşan G.Saray, bir başka süper starı da ayarttı. Ergun Gürsoy, bu transferle ilgili konuştu. Gürsoy, bazı sırları verdi.

Abone ol

Gürsoy'un müjdesi...

Pasfotomaç'a konuşan Ergun Gürsoy, "Süper bir yıldız alacağız" dedi.

***
Gürsoy'dan al haberi

Pasfotomaç'a konuşan G.Saray 2. Başkanı, bir süperstarın transferini bitirmek üzere olduklarını söyledi.

Galatasaray İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, Hollanda'da İstanbul'a dönmeden önce sorularımızı yanıtladı. Daha önce bütçemiz belli, pahalı transfer yok" diyen Gürsoy, bombayı patlattı: "İlk kez söylüyorum. Bir süperstarın işini bitirmek üzereyiz. Bu futbolcu Avrupa'nın önemli milli takımlarından oynayan bir yıldız. Şimdilik isim veremem."

EN İYİ YERLİLER BİZDE
Gürsoy sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizde inanılmaz yetenekli gençler var. Anadolu kulüplerinde bizde oynayacak futbolcu yok. Geçen sene Fatih Sonkaya'yı al, Çağdaş'ı, Kürşat'ı al diye" başımın etini yediler. Biz de "Bunları kulüpleri vermiyor, Pahalı geldi" mazeretleriyle bilerek bu oyuncuları almadık. Bizden önceki dönemde bir sürü oyuncu alındı. Bir çoğu dikiş tutturamadan üstüne para alarak geri döndü.

TÜRKİYE GİBİYİZ
Camiamız bize anlayış göstersin. Üstesinden geleceğiz. Borcumuz var ama Türkiye'nin de ödeyemeyeceği kadar borcu var. Halen taraftar, kongre üyeleri hatta rakiplerimiz bile "Galatasaray niye futbolcu almıyor?" diyor. Galatasaray'ın bir bütçesi var. Biz Milan, R.Madrid, Barcelona, M.United gibi transferler yapamayız. Bu hakka sahip değiliz. Bunu herkes böyle bilsin."

Haber: Fazıl Ünverdi - Süleyman Gültekin
Kaynak:
www.pasfotomac.com.tr