BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,12
ALTIN 2.472,60
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş, Terim'in G.Saray'ı gibi

Beşiktaş, Çalımbay'la yeni bir sayfa açtı. Kara Kartal, eski günlerine yavaş yavaş dönüyor. Rıza Hoca, savaşan bir takım oluşturuyor. Bu, 2000'in G.Saray'ını hatırlatıyor.

Abone ol

Savaşan Beşiktaş

Rıza Çalımbay, kendisi gibi yeni 'Atom Karıncalar' yaratmak istiyor.

***

Bu Kartal savaşıyor

Çalımbay, kendi gibi atom karıncalar yaratmak istiyor. Bu konuda her şey dört dörtlük....

Sezon başı yüklemeleri yapmak için çok uygun, yağmurlu ve serin bir hava, muhteşem bir ortam, her gün final maçı oynayacakmış gibi hırslı ve heyecanlı futbolcularını komando savaşına hazırlamak ister gibi çalıştıran bir hoca... Beşiktaş'ın kamp döneminin ilk haftasının kısa özeti bu. Şimdi göze batanlara geçelim.

Sergen ve Tümer farkı
SERGEN: Uyumlu, sakin ama her zamankinin aksine çok çalışkan. "Öğleden sonra pestilim çıkmış gibi yatıyorum" demesi bile antrenmanın hakkını verdiğinin bir kanıtı. TÜMER: Kalitesini ve tekniğini zaten biliyoruz. Bu kampta bir de hırsına tanık olduk. Sorumluluk alırsa sezona bomba gibi girer.

Yeniler bomba gibi
ALİ TANDOĞAN: Beşiktaş'ın en çok ihtiyacı olan doğru zamanda doğru ortaları o yapıyor. Kafasını kaldırıp santrforun kafasına konduruyor. Birkaç kez sakatlandı ama ciddi bir problemi yok. GÜVEN: Kırk yıllık Beşiktaşlı gibi. Top alıp vermeleri, çalışkanlığı, oyun zekası Beşiktaş'ın çok işine yarayacak.

Ergun yeni Belözoğlu
ADEM DURSUN: Bakmayın soyadına, durduğu yerde durmuyor. Uzun boyuna rağmen hem ayağına hakim, hem ikili mücadelelerde dirençli. Röveşata bile yapıyor. ERGUN: Bu çocuğu bir yıl içinde tanımayan kalmaz. Yeni Emre Belözoğlu olacak. Müthiş teknik, inanılmaz çabuk ve çok da zeki.

Kural; çalışan kazanır
Bu uzun maraton ne olur bilemem ama değişmeyen bir kural vardır; çalışan kazanır. İyi bir takıma sahip olmanın ilk şartı, birbirine yakın yetenekli oyuncuların bir araya toplanmasıdır. Beşiktaş öyle bir ekip oluyor. Yabancılar da uyum sorunu yaşamazsa her şey çok farklı olur...

Haber: Turgay Demir
Kaynak:
www.pasfotomac.com.tr

ter