BIST 10.277
DOLAR 32,24
EURO 34,76
ALTIN 2.382,83
HABER /  GÜNCEL

Gurbetçi aile TEM’de yok oldu

Uçağa yetişmek üzere Niğde’den İstanbul’a doğru yola çıkan gurbetçi ailenin bulunduğu otomobil TEM’de TIR’a çarptı.

Abone ol

Uçağa yetişmek üzere Niğde’den İstanbul’a doğru yola çıkan gurbetçi ailenin bulunduğu otomobil TEM’de TIR’a çarptı. 3’ü çocuk 6 kişi hayatını kaybetti.

Gebze Dilovası’nda dün sabah saatlerinde meydana gelen kaza bir aileyi yok etti. Almanya’da çalışan Bünyamin Bulut (42) ve Ukraynalı eşi Ruslana Maysiv (28) çocuklarıyla birlikte Niğde’deki yakınlarının yanında tatil yaptı. Almanya’ya dönmek üzere İstanbul’dan uçağa binecek olan aile, Bulut’un kardeşi Feridun Bulut’un (37) kullandığı otomobille dün gece yola çıktı. Bolu’da direksiyona Bünyamin Bulut geçti.

4 KARDEŞ ÖLDÜ

Araç, 06.30 sıralarında TEM otoyolunun Dilovası mevkiinde iddiaya göre sürücüsünün uyuklaması sonucu, Ali Rıza Eker (37) yönetimindeki TIR’a arkadan hızla çarptı. Kazada hurda yığınına dönen otomobilde Bulut çiftinin çocukları Asena (10) ve Selinay (4) olay yerinde öldü.

Ruslana Maysiv ile ilk evliliğinden olan oğlu Deniz Ivan Masyiv (4), Feridun Bulut ile Bünyamin Bulut’un ilk evliliğinden olan oğlu İbrahim Ethem Bulut ise kaldırıldıkları Kartal Devlet Hastanesi’nde yaşamlarını yitirdi. Ameliyata alınan Bünyamin Bulut’un sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.