BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,74
ALTIN 2.410,46
HABER /  GÜNCEL

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>O polis tutuklandı<br/>Ankara’daki Gezi Parkı eylemleri sırasında başından vur...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


O polis tutuklandı
Ankara’daki Gezi Parkı eylemleri sırasında başından vurulan Ethem Sarısülük’ün ölümüne ilişkin davada sanık polisin tutuklanmasına karar verildi.
*

Turgut Özal’ı örnek gösterdi
İzmir’e gelen çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu, “Eşitsiz şartlarda çalıştığımızı, yarıştığımızı biliyoruz. Onun farkındayız ama bunların hepsinden büyük hakkın iradesi, halkın iradesi var. Cenab-ı Allah bizim muidimiz olacaktır. Turgut Bey de nasıl gelmiştir, hakkın desteğiyle, halkın desteğiyle gelmiştir. Biz de inşallah halkın ve hakkın rızasıyla geleceğiz” dedi.
*

CAS kararını açıkladı
CAS, UEFA tarafından Sivasspor ve Eskişehirspor’a verilen 1’er yıl Avrupa kupalarından men cezasını onadı.
*

Sel suları TIR’ı böyle yuttu
Sel suları tonlarca ağırlıktaki TIR’ı böyle yuttu. Umman’ın Kuzey El Batine vilayetinde şiddetli akıntının olduğu yolda ilerlemeye çalışan TIR, sel sularına kapıldı. Önce yatan araç bir süre sonra sürüklenmeye başladı. Aracının ağırlığına güvenerek yola çıkan sürücü ise, ölümden döndü. TIR’ın üzerine çıkan şahıs, ekipler tarafından kurtarıldı.
*

Bir şarkıda 29 farklı sanatçı
ABD’nin Los Angeles kentinde Rob Cantor adlı müzisyen bir şarkıda 29 farklı sanatçının sesini taklit ettiği videosu ile sosyal paylaşım sitesi Youtube’da tıklanma rekoru kırdı.
*

Kanserojen madde bakın neyden çıktı
İstanbul’da, iki lise öğrencisi izledikleri bir haber sonrasında kanserojen maddelerle ilgili araştırmalarında hem kendilerini hem de doktorları şaşırtan bir tespite ulaştı. Serum poşetlerinde 260 kat fazla fitalat yani kanserojen madde olduğunu ortaya çıkaran öğrenciler önce Emine Erdoğan’a ulaştılar ardından Sağlık Bakanlığı’nı harekete geçirdiler
(İHA)