BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Süper Lig’de fikstür çekildi<br/>İstanbul - Spor Toto Süper Lig’de 2013-2014 sezonu...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Süper Lig’de fikstür çekildi
İstanbul - Spor Toto Süper Lig’de 2013-2014 sezonu fikstürü çekildi. Ligin ilk haftası büyük bir maça da sahne olacak. Beşiktaş, İstanbul’da Trabzonspor’u konuk edecek. Fenerbahçe, ilk maçını deplasmanda Torku Konyaspor ile oynayacak. Son şampiyon Galatasaray ise, Gaziantepspor’u konuk edecek. İlk derbi 5. haftada Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak.

Davutoğlu’ndan darbecilere cevap
Bakü - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Mısır’ın "içişlerimize müdahale etmeyin" uyarısına Bakü’den cevap verdi. Davutoğlu, darbe kaygılarının dile getirilmesinin içişlerine müdahale olmadığını söyledi.

Kabe’ye "tavaf halkası" inşa edilecek
Mekke - Suudi Arabistan hükümeti, Mescid-i Haram’ı genişletme çalışmaları çerçevesinde Kabe’nin etrafına "tavaf halkası" inşa ederek, çalışmalar sırasında zeminde oluşan yoğunluğu hafifletmeyi amaçlıyor.

İşte ’Gezi’cilerin cephaneliği
İstanbul - İstanbul’da dün gerçekleştirilen Gezi Parkı operasyonunda adeta cephanelik ele geçirildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir çok adrese yapılan baskınlarda ele geçirilen malzemeler arasında tüfekler, tabancalar ve sis bombaları dikkat çekti.

Sürücüsüz araçlar yollara çıkıyor
Londra - Sürücüsüz otomobiller, ilk kez İngiltere’de denenecek.

Amca çocukları birbirine girdi
İstanbul - Silivri’de kavga edince gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen amca çocukları, çıkışta yeniden birbirine girdi.

1 ton uyuşturucu ele geçirildi
İstanbul - Ankara ve İstanbul’da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 1 ton 50 kilogram esrar ele geçirildi. Zanlıların uyuşturucuyu 10 ton hayvan yemi arasında sakladığı, kokuya karşı da silikon ve deterjan kullandıkları ortaya çıktı.
(İHA)