BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmeleri (3)<br/>Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>CHP’li Koç’tan “Kabataş vahşeti” yorumu<br/>Ankara...

Abone ol

Günün önemli gelişmeleri (3)
Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

CHP’li Koç’tan “Kabataş vahşeti” yorumu
Ankara - CHP’nin MYK toplantısı sırasında kameraların karşısına geçen Parti Sözcüsü Haluk Koç, İstanbul Kabataş’ta başörtülü bir kadının uğradığı saldırıyı değerlendirdi. Koç, “Kabataş’ta başörtülü bir kadının tekmelendiği olay yaşandıysa bunu yapanlar insan değil, yaratıktır. Bu olay eyleme katılan gençlerin mesajlarına bakılırsa hiç de başvuracakları bir yöntem değil” dedi.

Fenerbahçe’den sert açıklama
İstanbul - Fenerbahçe’nden yapılan sert açıklamada, "UEFA’nın ülke içi lobi ve çıkar ilişkilerinin gölgesinde alacağı her türlü hukuka aykırı kararın yegane sorumlusu, Türkiye Futbol Federasyonu olacaktır” denildi.

İstanbul’da akıl almaz kaza
İstanbul - Beyoğlu’nda su yüklü bir kamyonet aşırı yük nedeniyle devrildi. Kamyonetin ön kısmının havaya kalkması ve aracın devrilmesi, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kızgın boğa ortalığı birbirine kattı
İspanya’nın Malaga kentinde sahibinin elinden kaçan 200 kiloluk bir yavru boğa, caddeden geçen tüm araçlara saldırdı. Kızgın boğa, daha sonra yol kenarından geçen kırmızı tişörtlü bir adamı hedef aldı. Yavru boğayı 7 kişi zor zaptetti.

Hortum dehşeti kamerada
Kocaeli - Körfez ilçesinde geçen hafta meydana gelen hortum felaketinin görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde evlerin çatılarının kağıt parçası gibi koptuğu görülüyor. Bir çok evin kullanılamaz hale geldiği mahallede halk, yaklaşık bir haftadır çadırlarda yaşıyor.

Anne ve kızına yıldırım böyle çarptı
Omsk - Rusya’nın Omsk kentinde bir anne ve kızına yıldırım çarpma anı, araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
(İHA)