BIST 10.793
DOLAR 32,18
EURO 34,84
ALTIN 2.416,02
HABER /  DÜNYA

Sultan Fatih ten Gezi eylemcilerine tepki

Mersin’de, "Süper Vatandaş" olarak tanınan Emin Kocaaslan, Fatih Sultan Mehmet tiplemesiyle Gezi Parkı eylemcilerine tepki gösterdi. <br/>...

Abone ol

Mersin’de, "Süper Vatandaş" olarak tanınan Emin Kocaaslan, Fatih Sultan Mehmet tiplemesiyle Gezi Parkı eylemcilerine tepki gösterdi.
Mersin’de sık sık ilginç eylemleriyle gündeme gelen ve kendisini “Süper Vatandaş” olarak adlandıran Emin Kocaaslan, bu sefer Fatih Sultan Mehmet tiplemesiyle basının karşısına çıktı ve Gezi Parkı eylemcilerine sert şekilde eleştirdi.
Muğdat Camii önünde elinde kılıç ile atın üstüne binen Kocaaslan, yaptığı açıklamayla ’Gezi Parkı’ eylemcilerini protesto etti. At üzerinde açıklama yapan Kocaaslan, "Ya Taksim beni alacak, ya ben Taksim’i alacam. Nemrut’un torunlarını, Bizans’ın artıklarını temizlemeye, Taksim’i fethetmeye gidiyorum. Vatanı, milleti, hükümeti Erdoğan’a emanet etmeye gidiyorum. Tüm yetkilerimi Erdoğan’a vereceğim. Bundan sonra her kim vatanımıza, milletimize, hükümetimize, polisimize, askerimize, adaletimize, hukukumuza, dirlik düzenimize, huzur güvenimize her kim aynı pislikleri yaparsa, tencere tava çalarsa, kılıcı ensesinde bulur. Atatürk’ün askerleri vatanı yakmaz, Türk polisine sövmez, taş atmaz. Milletimize, devletimize, hükümetimize, hukukumuza, milletin iradesine, istikrarına, polisimize, askerimize saldıranları, dirlik düzenimizi, huzur ve güvenimizi bozanları, sokakları yakıp yıkanları helak et Yarabbi. Bu cahiller, gafiller, hainler, fitneler devletimizi, hükümetimizi balyozla, sandıkla yıkamadılar da tencere ve tavayla mı yıkacaklarını sanıyorlar" dedi. Açıklamanın ardından çevredeki vatandaşlar, Emin Kocaaslan’ı alkışlayarak, “Padişahım çok yaşa” sloganları attı.
(İHA)