BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.399,28
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/> <br/>17 milyon öğrenci karne aldı<br/>İstanbul - Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

17 milyon öğrenci karne aldı
İstanbul - Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretimde eğitim-öğretim gören yaklaşık 17 milyon öğrenci, karne heyecanı yaşadı. Öğrenciler, yılın yorgunluğunu, 3 ay sürecek yaz tatilinde atacak.
Gölbaşı Hacılar İlköğretim Okulu’nda öğrencilere karnelerini dağıtan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, serbest kıyafet uygulaması hakkında konuştu.

Cumhurbaşkanı’ndan Avrupa Parlamentosu’na tepki
Ardahan - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avrupa Parlamentosu’nun (AP) Gezi Parkı odaklı gelişmelere ilişkin kararıyla ilgili, “AP, Türkiye’nin Avrupa Birliği ile müzakere eden bir ülke olduğunu herhalde biliyordur” dedi.

UEFA’dan sert açıklama
İstanbul - UEFA, şike soruşturması kapsamında UEFA Disiplin Kurulu’nun Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında vereceği kararlarla ilgili, Türk medyasında yanıltıcı haberlerin yer aldığını açıkladı.

Kılıçdaroğlu’ndan Başbakan’a sert eleştiriler
Ankara - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’a seslenerek, “Demokrasiden, halkın demokratik taleplerinden korkma. Kafanın gerisindeki yeniden toplum mühendisliği safsatalarından da kendini kurtar” dedi.

Gezi eyleminde kız arkadaşına tokat atınca...
Antalya - Bir Gezi Parkı eylemcisi, kız arkadaşına tokat atınca, göstericiler tarafından tartaklandı. Polis, sevgilisine tokat atan eylemciyi göstericilerin elinden güçlükle aldı.

65 bin dolarını böcekler yedi
Pekin - Çin’de bir kadın 65 bin dolar tutarındaki parasını termitlere kaptırdı.
(İHA)