BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Suriye’de ağır bombardıman<br/><br/>Halep - Suriye’de Halep, İdlib ve Hu...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Suriye’de ağır bombardıman

Halep - Suriye’de Halep, İdlib ve Humus kentleri, Beşşar Esed’e bağlı askerlerce bombalandı. Bombardımanda çok sayıda insan hayatını kaybetti, çok sayıda insan da yaralandı.



İşte Yasin Hayal’in son hali

Tekirdağ - Gazeteci Hrant Dink’in öldürülmesi olayının azmettiricisi olarak Tekirdağ F Tipi Cezaevi’nde müebbet hapis yatan Yasin Hayal, 6 ayda 25 kilo verdi. Hayal’in psikolojik tedavi de gördüğü, bu tedavinin ardından da saç ve sakallarını kestiği kaydedildi.



Tehlikeli macera

Çanakkale - Bir video paylaşım sitesine yüklenen iki kafadarın kamyon kaçırma macerasının görüntüleri, tıklanma rekorları kırıyor.



Rusya’da manyak sürücü dehşeti

Moskova - Rusya’da rutin trafik kontrolü sırasında durdurulmak istenen bir araç, polisi kaputun üzerine düşürerek yola devam etti.



Tarihi camide hırsızlık kamerada

İstanbul - Sultanahmet Camii’nde namaz kılan ve sohbet eden kadınların çantalarını çalan hırsız, önce güvenlik kameralarına ardından da Güven Tim’lerine yakalandı.

(İHA)