BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,57
ALTIN 2.384,14
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>SIR ALEX FERGUSON, EMEKLİLİK KARARI ALDI<br/><br/>MANCHESTER - Mancheste...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



SIR ALEX FERGUSON, EMEKLİLİK KARARI ALDI

MANCHESTER - Manchester United’ın Menajeri Sir Alex Ferguson, sezon sonunda görevini bırakacağını açıkladı. Takımının başında son kez West Bromwich maçına çıkacak olan 71 yaşındaki Ferguson, bundan sonra Kırmızıların yönetim kurulunda görev alacak.



TREN RAYLARINDA ÖLÜMLE DANS

YENİ DELHİ - Hindistan’da ölüme meydan okuyan iki kafadar, yürekleri ağza getirdi.

Raylar üzerinde hızla ilerleyen treni bekleyen gençler, neredeyse saliseler kala raylardan nehre atlayarak adeta ölüme meydan okudu.



ŞOFÖR MAHALLİNE GİREN ARI KAMYONU DEVİRDİ

KONYA - Konya’da kovan yüklü kamyonun şoför mahalline giren arı, aracın devrilmesine neden oldu. Kazada kamyondaki 3 kişi yaralanırken, dağılan kovanlardan çıkan arılar çevreye yayıldı.



JUSTIN SINIRI AŞTI

DUBAİ - Ünlü şarkıcı Justin Bieber, yeni bir skandala imza attı. Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde konser veren Kanadalı şarkıcı, 400 bin dolar değerindeki lüks otomobiliyle 6 kez hız sınırını aştı ve radara yakalandı.



BU İNSANLAR SİNEK VE ÜVEZDEN KAÇIYOR

ADIYAMAN - Adıyaman, sinek ve üvez istilasına uğradı. Vatandaşlar çok zor durumda kaldıklarını belirtirken, kentte ilaçlama çalışması başlatıldı.

(İHA)