BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,53
HABER /  DÜNYA

YAZICI, ÖRNEK ALINMASI GEREKEN BİR YÖNETİM ANLAYIŞI ORTAYA KOYDU

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, dün vefat eden İbrahim Yazıcı’nın, tüm spor kulüplerinin örnek alması gereken bir yönetim anlayışı o...

Abone ol

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, dün vefat eden İbrahim Yazıcı’nın, tüm spor kulüplerinin örnek alması gereken bir yönetim anlayışı ortaya koyduğunu belirtti.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın vefatı dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayınladı. Yazıcı mesajında şunları kaydetti: "Bursaspor Kulübümüzün çok kıymetli başkanı Sayın İbrahim Yazıcı’nın vefatından duyduğum büyük üzüntüyü ifade etmek isterim. Spor camiası çok önemli bir ismi kaybetmiştir. Merhum İbrahim Yazıcı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, Bursaspor ve futbol camiasına başsağlığı diliyorum. İbrahim Yazıcı, Bursaspor Kulübüne sağladığı katkıların yanında Türk sporuna yaptığı sayısız hizmetlerle de anılacaktır. Türkiye, önemli bir spor adamını kaybetmiştir. Merhum Yazıcı, 26 yıl aradan sonra Trabzonspor’dan sonra bir Anadolu takımına şampiyonluk kazandırmıştır. Yazıcı, başkanlığı döneminde kısa sürede kurumsal anlamda hamleler yapan, istikrara dayalı futbol politikasıyla tüm spor kulüplerinin örnek alması gereken bir yönetim anlayışı ortaya koymuştur. Merhum Yazıcı, bu süreçte hem takımını şampiyon yapmış, hem de Süper Ligde her yıl mücadele eden bir Avrupa takımı oluşturmuştur. İnanıyorum ki Bursaspor, bundan sonra da Merhum Yazıcı’dan devraldığı bayrağı daha üst noktalara taşıyacak, Süper Lig’de şampiyonluğu zorlayacak, Avrupa kupalarında ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek bir takım olarak mücadelesini sürdürecektir."
(İHA)