BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Alper F.Bahçe’de gibi<br/><br/>İstanbul - Fenerbahçe, Galatasaray’ın da ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Alper F.Bahçe’de gibi

İstanbul - Fenerbahçe, Galatasaray’ın da ilgilendiği Alper Potuk’un transferi konusunda futbolcu ve kulübü Eskişehirspor’la her konuda anlaştı.

Alper Potuk’un transferi karşılığında kırmızı siyahlı kulübe 6 milyon 250 bin avro para ile Orham Şam ve Henri Bienvenu verildi.



“Varlık barışı” kabul edildi

Ankara - ’Varlık Barışı’nın içinde olduğu ’Torba Kanun Tasarısı’, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Düzenlemeyle, yurtdışındaki para, altın, döviz ve yatırımlarını Türkiye’ye getirmek için 31 Temmuz’a kadar beyanda bulunanlara vergi avantajı geliyor.



G.Saray seçime gidiyor

İstanbul - Galatasaray Kulübü, olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı aldı. Konuya ilişkin açıklamada, "Bazı yönetim kurulu üyesi dostlarımız dinlenme haklarını talep etmiş bulunuyor. Bu nedenle bir olağanüstü seçimli genel kurula gitmek ve yönetimi yenilemek kararı alınmıştır” denildi.



Sürgünün 149. yılında 149 meşaleli eylem

İstanbul - Çerkes Soykırımı ve Sürgünü’nün 149’ncu yıldönümü dolayısıyla İstiklal Caddesi’nde toplanan binlerce Çerkes, 149 meşale yakarak atalarını andı. Kalabalık, Rus konsolosluğu önünde bir de açıklama yaptı.



F.Bahçe’ye kötü haber

İstanbul - Tahkim Kurulu’nda Fenerbahçe’ye kötü haber geldi. Kurul, Volkan Demirel’in 5, Meireles’in de 4 maçlık cezasını onadı.

(İHA)