BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

G.Saray şampiyonluğu hak etti

Avrupa gol kralı eski milli futbolcu Tanju Çolak, Galatasaray’ın çok iyi kadro kurduğunu ve şampiyonluğu hak ettiğini ifade etti. Çolak, böy...

Abone ol

Avrupa gol kralı eski milli futbolcu Tanju Çolak, Galatasaray’ın çok iyi kadro kurduğunu ve şampiyonluğu hak ettiğini ifade etti. Çolak, böyle devam etmeleri halinde sarı kırmızılı ekibin önümüzdeki sezonun da en büyük şampiyonluk adaylarından biri olacağını söyledi.
Eski futbolcu ve spor yorumcusu Tanju Çolak, Maliye Gençlik ve Spor Kulübü’nün organize ettiği 8. Bahar Kupası final karşılaşmanın hakemliğini yaptı. Bursa Vergi Dairesi çalışanlarından oluşan turnuvada 16 takım boy gösterdi. Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam’ın davetlisi olarak Bursa’ya gelen Çolak, Gökyıldırım ile Vergi Dairesi Başkanlığı arasında oynanan karşılaşmada düdük çaldı. Maç öncesi oyunculara maçın centilmence geçmesini dileyen Çolak, her iki takım futbolcularına da başarılar diledi.

"GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİ"
Karşılaşma öncesi futbol gündemine ilişkin açıklamalarda da bulunan Çolak, Galatasaray’ın şampiyonluğu hak ettiğini belirterek, "Çok iyi transferler yapıldı. Bunun karşılığında iyi sonuçlar aldı. Hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Türkiye Ligi’nde gösterdikleri örnek bir sportmenlik ve kazanma hırsıyla iki senedir şampiyonluğu kazandılar. Böyle devam ederse inanıyorum ki seneye de en büyük adaylardan biri olacak" dedi.

"IRKÇILIĞI KESİNLİKLE KABUL ETMİYORUM"
Irkçılık konusuna da değinen Çolak, "Çok çirkin. Irkçılığın olduğunu kesinlikle kabul etmiyorum. Futbolcu arkadaşlarımızı başımızın üstünde taşıyoruz. Sadece biz değil, halkta öyle. Yeter ki başarılı olsunlar. Drogba’ya, Sneijder’e, Hagi’ye yapılan nerde ırkçılık vardı? Ne zaman oldu? Ben bunların hiçbirini görmedim. Takım arkadaşlarımla da bunları yaşamadım. Hep saygı, sevgi verdik" şeklinde konuştu.

"BURAK BİRAZ DAHA ÇALIŞIRSA DAHA GÜZEL GOLLER ATACAK"
Spor Toto Süper Lig’de iki sezondur gol kralı unvanını elde eden golcü oyuncu Burak Yılmaz’ın performansını da değerlendiren Çolak, "İyi şeyler yapıyor, güzel goller atıyor. Biraz daha çalışırsa, daha da güzel goller atacak" diye konuştu.
(İHA)