BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

İşte Ajda Pekkan'ın yazdığı aşk mektubu

Ünlü star aşk iddiasını reddetmişti. Ama bu mektup ortaya çıktı... "Mehmetçik' diye başlayan mektupta bakın neler yazıyor;

Abone ol

Süperstar Ajda Pekkan; geçmişte aşk yaşadığını inkar ettiği işadamı Mehmet Birgen'e, 1969 yılında sevgi sözcükleriyle dolu bir mektup yazmış.

ajda-pekkan-aşk-mektubu.jpgSabah'tan Ömer Karahan, Ajda Pekkan'ın gençlik aşkı işadamı Mehmet Birgen'e 44 yıl önce yazdığı mektubu gün yüzüne çıkardı.

Süperstar, Birgen ile geçmişte ilişkisi olduğunu "Sevgili değildik" diyerek reddetmişti. Ancak Süperstar'ın İstanbul'dan Amerika'ya yolladığı, 6 Eylül 1969 tarihli mektup; Pekkan'ı yalanlar nitelikte...

"DÜNYADA BİLE YOKTUM"

Mektupta, Pekkan'ın Birgen'e yazdığı sevgi sözcükleri yer alıyor:

"Mehmetçik!

Hayatımda böylesine düşünmedim kimseyi.
Sensiz yokluk içinde bunalıyorum. Kocası vazife için yurt dışına gitmiş evli bir kadın gibiyim. Bazen basit bir ailenin el değmemiş kızı, bazen beni hiçbir şey düşünmeden seven bir erkeğin karısı veya bir rahibe olmak istiyorum."

MEKTUBU ALAN MEHMET BİRGEN SESSİZ

Catamaran Club'ın sahibi Mehmet Birgen, aşk mektubuyla ilgili konuşmazken; sessizliği Birgen'in üçüncü eşi Dilek Birgen bozdu.

Önceki gün Akmerkez'de mektup hakkında konuşan Dilek Birgen, "Bana bunu niye soruyorsunuz? Mektup varken ben dünyada bile yoktum"
dedi.


HÜRREM'İN MUHTEŞEM YÜZYILDAN ALDIĞI
PARAYA BAKIN! DİĞER SAYFADA[PAGE]meryem-uzerli-fotoğraflari.20130522094833.jpgHÜRREM'İN DİZİDEN ALDIĞI PARA

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, 10 gün önce dizi sürelerinin uzunluğundan şikayet etmişti. Ortaya çıktı ki Uzerli 2 yılda aldığı parayı tam 7'ye katlamış.

Daha önce bölüm başı 20 bin, aylık 80 bin TL alan Uzerli ile Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı sözleşme yeniledi.

7 KATINA ÇIKTI

Bölüm başı ücretini 20 bin Liradan 35 bin TL'ye çıkardı. Meryem Uzerli dizinin başladığı 2011'de haftalık 5 bin TL alıyordu. Ücretini 2 yılda 7 katına çıkarmış oldu.

ŞİKAYET ETMİŞTİ

Meryem Uzerli 10 gün önce dizi sürelerinin uzunluğundan şikayet edip şunları söylemişti;

-"Burada bazı insanlar 'Acayip kazanıyorsun, tabi ki çalışacaksın' diyor. Oyuncuyuz, zengin değiliz. Dizimiz dünyada gösteriliyor. Hiçbir ülke için para almıyoruz. Kimse bize para vermiyor."

Meryem Uzerli sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabında, "Fakirlik edebiyatı yaptın" şeklindeki bir eleştiriye, "Fakir olabilirim ama gönlüm zengin" cevabını vermişti.

OKTAY KAYNARCA KARISINA "DAYAK ATTI" İDDİASINA ÖYLE BİR YANIT VERDİ Kİ...
DİĞER SAYFADA[PAGE]OKTAY KAYNARCA'DAN DAYAK İDDİASINA YANIT

Oktay Kaynarca boşanma davası açtığı eşi Melek Angun için "Çok değerli bir aşkı oktay-kaynarca-ve-eşi.jpgyitirdim. Bırakın en azından bunun hüznünü yaşayıp, yasını tutayım" dedi.

Oyuncu Oktay Kaynarca 10 aylık eşi Melek Angun'a boşanma davası açtı. Evliliğini şiddetli geçimsizlik nedeniyle bitiren Kaynarca, eşi Melek Angun'un "Oktay bana yumruk attı, beni dövdü" iddiasına şu sözlerle yanıt verdi:

O BENİM MASUM AŞKIM

-"Şu an beni ilgilendiren tek şey, çok değerli bir aşkı yitirmiş olmam. Bırakın en azından bunun hüznünü yaşayayım, yasını tutayım. Çok kısa süre de olsa ben bu kadınla evli kaldım. Melek benim namusum. O benim için bunları söylemişse ne diyeyim boynum kıldan ince".

KAVGALI HASTALIKLI AŞKTI

Melek Angun ise İnstagram sayfasına "Adı üstünde maraza(hastalıklı, kavgalı) aşk. Yılmaz Güney ve Nebahat Çehre misali" notunu düştü. İddiaya göre, Nebahat Çehre, 1966 yılında evlendiği ve 1,5 yıl evli kaldığı Yılmaz Güney'den sürekli dayak yemişti.

BAZEN KATİLİNİZ BAŞUCUNUZDADIR

Kaynarca twitter sayfasına ise "Değişir misin dedi adam, değişirim ama ben olmam dedi kadın, gülümsedi adam öptü alnından, yürüyüp gittiler başka dünyalara... Bazen katiliniz başucunuzdadır ve zamanını bekler sakladığı hançeri saplamak için. Ama susarsın sırtındaki hançere rağmen erkekler ağlamaz. Hançeri sokanın çekip çıkarması gerekir adam gibi ölmek için de adam gibi herşey adam gibi.." yazdı..