BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Güneşi Beklerken 42.bölüm yeni fragman ne zaman?

Güneşi Beklerken 41. bölüm yine heyecan dolu bir sonla bitti. İzleyenleri ekrana kilitleyen dizinin 42. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor!

Abone ol
Güneşi Beklerken 41. Bölümde neler yaşandı? Yine bomba bir bölümle izleyenlerin karşısına çıkan Güneşi Beklerken'de Barış sıkıntılı günler geçiriyor.

Barış, gerçeğin peşinde!
 
Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi..
 
Dizinin bu bölümünde; Barış gerçeğin peşine düşüyor. Ahmet, Kerem’in gerçekleri öğrenmesini engellemek için elinden geleni yapar. Ancak Jale’nin baskısı Barış’ın kafasını karıştırır. Barış, Ahmet ile yüzleşmeye karar verir. Barış’ın, babasıyla kavga ettiğini gören Kerem mektubu getirir. İkisine birden mektupta yazılanları okur. 
 
Anne ve babasının boşanma kararı Melis’i çok üzer. Olanlardan dolayı Demet’i suçlar. Melis’in sağlık durumu iyiden iyiye kötüleşir. Melis’in hastalığını ilk fark eden Zeynep olur. Aksel, Melis’i hastaneden kaçırır. Zeynep ve Kerem, Melis’in peşine düşerler. 

gunesibeklerken.jpg