BIST 8.975
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.293,24
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Loft Dragos satışa çıktı! Ulaşım kolay, fiyatlar cazip

Dragos’ta yeni bir yaşamın kapısı aralanıyor! Erguvan İnşaat- Demirbaş Yapı Ortaklığı’nın mavi ve yeşil manzaralı Loft Dragos projesi satışa çıktı!

Abone ol

Daha önce Kurtköy bölgesinde WBahçe ve WRoof adlı konut projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı Ortaklığı, üçüncü proje için kolları sıvadı. Ortaklık bu kez Dragos bölgesini seçti…

Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı Ortaklığı’nın üçüncü projesi Loft Dragos, geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında görücüye çıktı. 25 milyon TL yatırımla Dragos’ta hayata geçirilecek projenin inşaatına Mayıs ayının ortalarında başlanacak. 2016 yılının mayıs ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Loft Dragos projesi, 100 konut ve alanları 350 metrekare olan 1 ticari birimden meydana geliyor.

4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 15 bin metrekare inşaat alanına sahip proje; alanları 45 metrekare olan değişik tiplerde 1+1’ler, alanları 109 ile 123 metrekare arasında değişen 2+1’ler ve alanları 150 metrekare olan 3+1 konut tiplerinden oluşuyor. Projedeki konutlarda alanları 13 ila 18 metrekare arasında değişen geniş balkonlar yer alıyor. 55 metre boyunda 18 katlı tek bloktan meydana gelen projede, konutların tavan yüksekliği 3 metre olarak tasarlanıyor.

DENİZ VE DOĞA MANZARALI EVLER

Mavi ve yeşilin kesiştiği bir konumda; sahil yolu, minibüs yolu, metro durağı, D-100 ve deniz otobüsü hatlarının ortasında yükselecek Loft Dragos’ta; kapalı yüzme havuzu, fitness center, business center, sauna, çok amaçlı spor alanı, çok amaçlı kapalı salon, concierge ve hizmet alanı bulunuyor. Tüm cepheleri deniz manzarasından pay alabilecek şekilde tasarlanan Loft Dragos’ta kat yerleşimleri yapılırken, çekirdek ve geniş ailelerin rahatlıkla birarada yaşayabilmelerine, güvenlik ve güneş ışığından faydalanma sürelerinin maksimumda olmasına dikkat edildi. Sade tasarımı ve gösterişli dış cephesiyle bölgede farklı bir hava estireceğine inanılan projenin mimarı tasarımı Aykut Akın tarafından yapıldı.

DÖNÜŞEN VE GELİŞEN BÖLGEDE VARIZ

Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısında; projenin yükseleceği bölgeyle ve fiyat politikasıyla ilgili bilgiler de paylaşıldı. Dragos bölgesinin gün geçtikçe istikrarlı bir gelişme gösterdiğine değinen Sefa Demirbaş, “Ortaklık olarak yenilenen ve gelişme gösteren bölgelerde proje geliştirmeye devam edeceğiz. Dragos da son dönemde yıldızı parlayan bölgeler arasında yer alıyor. İstanbul’un yeni gözde yerleri arasında gösterilen bölge, gelişme potansiyeli sebebiyle büyük bir yatırımcı kitlesi çekiyor. Sanayi tipi yapılaşmalar yerine nitelikli konut ve rezidans projelerinin yükseldiği Dragos, planlı ve güvenli bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Parlak bir geleceği olan Dragos’a tren, minibüs, deniz otobüsü, metro ve benzeri araçlarla ulaşmak mümkün. Doğa ve denizle iç içe olmasından dolayı tertemiz bir havaya sahip olan bölge, İstanbul'un merkezi denilen noktalara kolay ulaşım imkanı sunuyor” diye konuştu.

METREKARESİ 4 BİN 500 TL'DEN BAŞLIYOR

Loft Dragos’un yükseleceği bölgenin 500 dönümlük bir sanayi arazisinin dönüşmeye başladığı alan olduğunu söyleyen Emre Maraşlı ise, “Bu bölge için Anadolu yakasının sahile yakın tek kentsel dönüşüm noktası diyebiliriz” şeklinde konuştu. Arsa sahipleri hakkında da bilgi veren Maraşlı, “Bölgedeki dönüşen fabrikaların sahipleri fabrikalarını şehir dışına taşımış durumdalar. Arı Makina Sanayii sahibi Arıer Ailesi, Mes Alüminyum’un sahibi Düzyol Ailesi ve Es Voleybol’un sahibi Uç Ailesi, bölgedeki arsa sahiplerinden bazıları…” dedi. Projedeki fiyat politikasıyla ilgili de bilgi veren Maraşlı, şu an için metrekare ortalama satış fiyatının 4 bin 500 TL olduğunu belirterek, “Bu rakam lansman özel olduğu için kısa bir zaman sonra değişecektir” diye konuştu.