BIST 9.986
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.437,31
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Gündeme bomba gibi düşen iddia: Şenol Güneş istifa edecekti

Milliyet gazetesi spor müdürü Tayfun Bayındır, ''Şenol Güneş'in bu maçtan sonra istifa edeceği yönündeydi. Gerekçesini tam bilmiyorum. Beşiktaş muhabirleri dünden beri bu konudan haberdardı. Ama 6-2'lik skor ve performans belki bu istifayı ötelemiştir.'' dedi.

Abone ol

Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor'u 6-2 yendi. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Kagawa (2), Ljajic (penaltı), Dorukhan, Hutchinson ve Salih Dursun (kk) attı. Antalyaspor'un sayılarını Doukara ve Chico kaydetti.

Tayfun Bayındır, Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 6-2 yendiği maçın ardından CNN TÜRK'te yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında değerlendirmelerde bulundu.

'BU MAÇTAN SONRA İSTİFA EDECEKTİ'
Bayındır, "Bugünün, bu sabahın dedikodusu. Şenol Güneş'in bu maçtan sonra istifa edeceği yönündeydi. Gerekçesini tam bilmiyorum. Beşiktaş muhabirleri dünden beri bu konudan haberdardı. Bu dedikodu doğru mudur bilmiyorum. Ama 6-2'lik skor ve performans belki bu istifayı ötelemiştir. Şenol Güneş'le ilgili bu tür değerlendirmenin çıkıyor olması bile önemli bir konu." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY ŞENER İÇİN DEVREYE GİRMİŞ
Şener Özbayraklı'nın menajeriyle uçakta karşılaştığını belirten Bayındır, "Ankara'dan ayın 30'unda gelirken yanıma akşam bir bey oturdu. Şener'in menajeriymiş. Konuşmasından Tolgay Şener takası sırasında Galatasaray'ın da daha önce devreye girdiğini çıkardım." diye konuştu.