BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.431,82
HABER /  MEDYA

Gülsim Ali kimdir Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Kanal D'nin yeni dizisinde

Daha önce Diriliş Ertuğrul'da 'Aslıhan Hatun' karakteri ile izleyici karşısına çıkan şimdi de Kanal D'nin yeni dizisi 'Yüzleşme'ye transfer olan Gülsim Ali kimdir, nereli ve kaç yaşında gibi soruların yanıtı belli oldu.

Abone ol

Kanal D'de şubat ayında ekrana gelmeye hazırlanan ve birçok ünlü ismi bünyesinde bulunduran 'Yüzleşme' dizisinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Önceki gün aldığı bir kararla 'Masal Çiçeği' olan ismini 'Yüzleşme' olarak değiştiren diziye şimdi de Gülsim Ali dahil edildi.

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Gülsim Ali yeni dizide Masal'ın (Hande Doğandemir) arkadaşı 'Ayşegül' karakterini canlandıracak. Peki Gülsim Ali kimdir nereli ve kaç yaşında? Gülsim Ali daha önce hangi dizilerde rol aldı. İşte ünlü oyuncuya dair merak edilenler...

GÜLSİM ALİ KİMDİR? 24 Eylül 1992 yılında Bulgaristan'da dünyaya gelen Gülsim İlhan Ali, Balkanlarda yaşayan Türk bir ailenin kızıdır. Bulgaristan’ ın tescilli güzelleri arasındadır. Güzel model, 2012 yılında ilk defa profesyonel oyunculuk ile ilgilenmeye başlamıştır. 2012 yılında yayınlanan son yaz balkanlar dizisi ilk dizisidir.

2016 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Hanım Köylü dizisinin başrol oyuncularından birisidir. Dizide, İlkgün karakterini canlandıran Gülsim Ali, yakışıklı oyuncu Yusuf Çim ile birlikte rol almaktadır. Bulgarca, Türkçe, İngilizce ve Japonca dillerini bilen Gulsim Ali, ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence’a olan benzerliği ile dikkat çekmektedir. Gülsim İlhan Ali, 2016 yılında da Ertuğrul Diriliş dizisinde Aslıhan karakterine hayat vermişti. Aslıhan, Ural Bey’in en küçük kız çocuğudur. Kibar bir hanımefendi olmasına rağmen aynı zamanda çok iyi bir savaşçıdır.

Kanal D'nin o dizisinde neler oluyor önce ismi değişti şimdi de...Kanal D'nin o dizisinde neler oluyor önce ismi değişti şimdi de...Kanal D'nin o dizisinde neler oluyor önce ismi değişti şimdi de...Kanal D'nin o dizisinde neler oluyor önce ismi değişti şimdi de...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN