BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.309,79
HABER /  GÜNCEL

Düzce'de okullar tatil mi 8 Ocak valilik yeni duyurdu

DÜZCE'de yoğun kar yağışı gece saatlerinde etkisini arttırdı. Meteoroloji son tahminlere göre Düzce'de kar yağışı gün içinde devam edecek. Yoğun kar yağışının ardından Düzce'de okullar bugün yani 8 Ocak salı günü tatil edildi. Kar tatili haberini Düzce Valiliği duyurdu.

Abone ol

DÜZCE'de kar yağışı etkisini arttırdı, gece boyunca yoğun kar yağışı devam etti. Düzce Valiliği bugün yani 8 Ocak salı günü Düzce'de okulların tatil edildiğini açıkladı. Düzce'de kar yağışı bugün de etkili olacak. Sıcaklık değerleri 4 derece birden düşecek. Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışının kent genelinde devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "İl genelinde 8 Ocak 2019 tarihinde okullar tatil edilmiştir. Kamuda engelli ve hamile personel, idari izinli sayılacaktır." ifadesine yer verildi.

BUZLANMA VE DON OLAYINA DİKKAT: Salı Orta Karadeniz'de görülecek olan yağışların, Çarşamba (09.01.2019) günü sabah saatlerine kadar Samsun, Ordu ve Giresun'un kıyı kesimlerinde kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur (30-60 kg/metrekare), iç ve 200 m üzeri rakımlı kesimlerinde yoğun kar (20 ila 50 cm) şeklinde olması beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı olarak meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BU İLLERDE SAĞANAK YAĞIŞ ALARMI: Bu gece saatlerinden itibaren Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda görülecek olan yağışların, Diyarbakır ile Batman il merkezleri ve güney, Siirt ve Şırnak il merkezleri ile batı ilçelerinde kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur (21-50 kg/metrekare), Diyarbakır ve Batman'ın kuzey, Siirt ve Şırnak'ın doğu ilçelerinde yer yer yoğun kar (20 ila 40 cm) şeklinde olması tahmin edildiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Bu gece saatlerinden itibaren Van'ın güney ilçeleri ile Hakkari ve Bitlis çevrelerinde, yerdeki mevcut kar örtüsünün üzerine Çarşamba sabah saatlerine kadar yoğun (20 cm üzeri) olmak üzere tekrar kar yağışı görüleceği tahmin edildiğinden başta çığ tehlikesi ile buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.