BIST 9.882
DOLAR 32,46
EURO 34,84
ALTIN 2.447,50
HABER /  GÜNCEL

Gülnaz Terme kimdir eşi İdris Yumak ile aralarındaki boy farkı kaç?

Sesi ile büyüleyen sanatçı ve cam kemik hastası olan Gülnaz Terme kimdir, kaç yaşında eşi İdris Yumak ile aralarındaki boy farkı kaç cm soruları merak edildi. 2013 yılında eşi İdris Yumak ile evlenen Gülnaz Terme'nin boyu 1.30, eşinin boyu ise 1.90

Abone ol

Sesi ve farklı tarzı ile çok konuşulan ses sanatçıcı Gülnaz Terme kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve eşi İdris Yumak kimdir soruları merak konusu oldu. 2013 yılında evlenen cam kemik hastası Gülnaz Terme aşk boy tanımaz diyerek 1.90 cm olan eşi İdris Yumak ile evlendi.

Gülnaz Terme ve eşi İdris Yumak tanışma ve evlilik dönemlerini şöyle anlatmıştı...

Kendisini 90-60-90 olarak gördüğünü söyleyen gelin Gülnaz, çevredeki insanların bakışlarına gülerek cevap verdiğini söyledi. Damat İdris Yumak ise, eşi Gülnaz'ı yanında gururla taşıdığını belirterek, "Gülnaz beni yanına yakıştırsın yeter" ifadelerini kullandı.Can kemik hastası ses sanatçısı 1.30 boyundaki Gülnaz Terme (40), kendisi gibi müzikle ilgilenen 1.90 boyundaki İdris Yumak(45) ile dünya evine girdi.

6 senedir hayat arkadaşı olarak aynı evi paylaşan Yumak çifti, bu birlikteliklerini resmiyete dökmek için 3 yaşındaki kızları Ceren ile nikâh salonunun yolunu tuttu. Terme ve Yumak çiftinin düğün heyecanı sabahın erken saatlerinde başladı. Nikah öncesi stüdyoda fotoğraf çektirmek için gelen çift, keyifli dakikalar yaşadı. 90'lık İdris Yumak, eşinin boyunda olabilmek için, hem oturdu hem de diz çöktü. Boy farkını sorun etmeyen Yumak çifti, kızları Ceren ile birbirinden ilginç bir o kadar da keyifli pozlar verdi. Çekim sonrası nikah salonuna gelen çift, nikah memurunun nikahı kıymasıyla 6 senelik birliktelikleri resmiyete dönüştürdü.

Kendi şarkısı olan "esmer meleğim"le dünya evine giren Gülnaz, 1.30'luk boyuna rağmen gelenekleri bozmayarak damadın ayağına basmayı da ihmal etmedi.Kendisini gelinlikle gördüğü için dualarının kabul olduğunu söyleyen Gülnaz, "İnsanın düğününün olması çok güzel bir duygu. Bunu Allah herkese tattırsın. Özellikle benim gibi hayat mücadelesi verenlere daha da tattırsın" dedi.

Eşinin kendisine evlenme teklifi ettiğinde fiziksel olarak farklı oldukları için "hayır" cevabı verdiğini söyleyen Gülnaz, "Ancak o beyin ve fikir yapısı olarak uyduğumuzu bu yüzden de dış görünüş çok ta önemli olmadığını söyledi. Onun düşünceleri bu şekilde olunca ben de neden olmasın dedim ve kendimi nikâh salonunda buldum" şeklinde konuştu.Aynı zamanda Türkiye'de can kemik hastalığı olarak bilinen "osteogenesis imperfecta" hastası olan Gülnaz, "16 yaşına kadar ayaklarım hiç toprak görmedi. Doktorların çabası benimde mücadelemle yürümeye başladım ve o zaman doğduğumu anladım. İşte o zaman benim için hayat mücadelesi başladı" ifadelerini kullandı."Eşim ile birlikte evde ya da dışarıda olsun sevgimiz sayesinde boy farkını görmüyoruz" diyen Gülnaz sözlerini şöyle sürdürdü: "Sokakta ya da bir başka yerde şaşkınlıkla bakılıyor, 'a' diye de yanıtlar alıyoruz. Ama bizim için o 'a' ların çok önemi yok. Çünkü biz onları görmüyor, duymuyoruz gülerek cevap veriyoruz. Bence onlar farklı düşünüyorlar. Çünkü benim hayatta bir engelim yok. Ben her şeyimi karşılıyorum. Evime ekmek parası bile kazanabiliyorum. Ben öyle diyenlerde bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. Kendimi de 90-60-90 olarak görüyorum."