BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,40
HABER /  GÜNCEL

Ecem Karaağaç enerji yüklemesi olayı nedir işin aslı ne?

Survivor yarışması ile tanınan Ecem Karaağaç son günlerde cinsel istismar haberleri ile gündeme geliyor. Bir takipçisinin sana enerji yüklemesi lazım teklifini kabul eden Ecem Karaağaç o kişiyle defalarca birlikte oldum diyerek ifşada bulundu. Peki Ecem Karaağaç kimdir, kaç yaşında. Ona enerji yüklemesi adı altında tecavüz eden kişi kim?

Abone ol

Survivor yarışması ile tanınan Ecem Karaağaç son açıklamaları ile gündem oldu. Survivor'a katılacağı netleşince bir takipçisinin sana enerji yüklemesi lazım, kesim birinci olursun teklifini kabul eden Ecem Karaağaç tanıştırılan kişi ile defalarca birlikte olduğunu açıkladı ve tüm şimşekleri üzerine çekti. Peki kimdir bu özel hayatı ile konuşulan Ecem Karaağaç, aslen nereli? Ona tecavüz eden kişi kim? 

ENERJİ YÜKLEMESİ OLAYI: Survivor yarışmasına katılacağını sosyal medya üzerinden ilan eden Ecem Karaağaç'a bir takipçisi, "Sana enerji lazım. Tanıdığım biri var, sana enerji yüklerse birinci olursun" diye mesaj attı. Karaağaç, teklifi kabul edip kendisine tavsiye edilen kişiyle buluştu.

DEFALARCA BİRLİKTE OLDU: Sabah'ta yer alan habere göre; sözde uzman kişi, 'enerji verme' vaadiyle Ecem Karaağaç'la defalarca birlikte oldu. Yarışmaya katılan ve kısa süre sonra elenen Karaağaç, kandırıldığını anlayınca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. İstismar edildiğini söyleyen Karaağaç, o şahsın cezalandırılmasını istedi.

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR: Katıldığı yarışma programlarıyla adını duyuran Ecem Karaağaç, 14 Temmuz 1991 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Futbol, fitness ve boks gibi farklı spor dallarıyla ilgili olan Ecem Karaağaç, aktif olan 6 yaşından beri spor yapıyor.

7 yıl profesyonel olarak basketbol oynadı. Öncesinde 3 yıl profesyonel yüzücülük yaptı. Ecem Karaağaç, Göz6'nda finale kalmayı başaran üç kadın yarışmacıdan biriydi. Göz 6 yarışmasında Survivor için yarışan Karaağaç, Survivor biletini Berna Keklikler'e kaptırmıştı.