BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Güllük'te Zülfü Livaneli rüzgarı

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Güllük beldesinde 01-04 Temmuz arasında gerçekleştirilen 18. Güllük Hermias Deniz Şenlikleri ve Balıkçılık Festivali sona erdi.

Abone ol

Festivalin son gününde sahne alan sanatçı Zülfü Livaneli birbirinden güzel parçalarını festivale katılanlar için söyledi.

Milas'a bağlı Güllük beldesinde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Güllük Hermias Deniz Şenlikleri ve Balıkçılık Festivali muhteşem bir geceyle sona erdi. 01-04 Temmuz arasında gerçekleştirilen 18. festivalin son günündeki etkinlikler Grup Karya'nın sahne almasıyla başladı.

Grup Karya söylediği güzel parçaların ardından Milas Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı tarafından teşekkür plaketi verildi. Atçı, "Arkadaşlarımızla birlikte çok güzel vakit geçirdik.

Milas'ta gerçekleştirilen birçok etkinlikte onlarla beraber oluyoruz. Ayrıca geleneksel olarak yapılan bu Güllük festivalinin çok güzel bir şekilde organize eden Güllük Belediye Başkanı Aytunç Kayrakcı ve ekibine teşekkür ediyorum" diyerek Grup Karya'ya teşekkür plaketlerini takdim etti.

Sonrasında Mevsim Aral birkaç parça söyleyerek festival katılımcılarını eğlendirdi. Sunucu manken Nilay Dorsa'da Afrodizyak isimli albümünde yer alan Aşk Pilajı isimli parçasını seslendirdi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise bütün festival katılımcılarının dört gözle beklediği sanatçı Zülfü Livaneli sahne aldı. Livaneli'nin söylediği parçalar küçüğünden büyüğüne seyircilerin tümü tarafından hep bir ağızdan söylendi. Sanatçı Zülfü Livaneli "Güllük'te böyle güzel insanlarla bulaşacağımızı biliyorduk.

Gördük ki alkışlarınızdan hepiniz can dostlarımızsınız. Bizim türkülerimizle büyümüş, Türkiye'nin aydınlığına, Cumhuriyet'in aydınlığına inanan kitleler halinde buradasınız" dedi.

Kısa konuşmasının ardından Livaneli müzik ziyafetine gece yarısına kadar devam etti ve gecenin sonunda sanatçıya teşekkür plaketi verildi.