BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,57
ALTIN 2.381,69
HABER /  GÜNCEL

İstanbullu çocukların yeni ölüm oyunu

Halkalı-Sirkeci arasında sefer yapan banliyö treninden sarkan 16 yaşındaki Ümit Çürükoğlu, karşı yönden gelen başka bir trene tekme atınca dengesini kaybederek, raylar üzerine düştü.

Abone ol

Mucize eseri her iki trenin de altında kalmaktan son anda kurtulan Çürükoğlu kazayı birkaç kırıkla atlattı. Olaya müdahale eden bir güvenlik görevlisi, “Çocuklar arasında karşıdan gelen trene tekme atmak şeklinde bir oyun oynanıyor” diye konuştu.

Halkalı-Sirkeci arası sefer yapan banliyö trenine dün öğle saatlerinde binen Çatalca Meslek Lisesi öğrencisi Çürükoğlu, Ataköy 1’inci Kısım civarında trenin kapılarını açarak dışarı sarktı. Bu sırada Sirkeci yönünden gelen başka bir trene, açık olan kapıdan tekme atmaya çalışan Çürükoğlu, dengesini kaybederek düştü. Çürükoğlu’nu raylar üzerinde gören diğer yolcular hemen imdat frenini çekerek hareket halindeki treni durdurdu. Raylar üzerinde kanlar içinde yatan Çürükoğlu, trenden inen yolcular tarafından hattın dışına taşıdı.

Bilinci açık tutuldu

Yüzünde yaralanmalar ve bacağında kırıklar oluşan Çürükoğlu’na ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, daha sonra olay yerine sedye getirilmesini bekledi. Sedye gelene kadar da sağlık ekipleri yaralı çocuğu konuşturarak bilincini açık tuttu. Daha sonra getirilen sedyeye konulan Çürükoğlu, ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.